2777
2789

ینی درهرچالشی ومشکلی شوهرم هرجنله ای میگه درهرزمینه ای که هیچ موقع هم پشت من نیس ودلایل وبهونه هاش...بعدا عینا اززبون پدرشوهرم همون مدل حرف زدن ومنطق میشنوم ومتاسفانه دیگه به این نتیجه رسیدم شوهرم بشدت نگاه دهن پدرش میکنه وقشنگ مشخصه چقدر اون توزندگیمون دخالت داره وکنترل میکنه تاالان فک میکردم مادرشه اما الان فهمیدم مادرش مدیریت میکنه وپدرش انتقال میده

خدای من ...بخدا ک خیلی وحشتناکه تحمل همچین دردی .آخه چرا پدرومادر نمیتونن دست از زندگی بچشون بردارن ...

ازهمه بدتر جوری بچرو بار اوردن که تااخرعمر نگاه دهن خودشون کنه ینی عملا نه به بچه مسئولیت پذیری یاددادن نه وجدان داشتن نه هیچی بخدا همه اینارو من دارم باخون دل بهش یادمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازهمه بدتر جوری بچرو بار اوردن که تااخرعمر نگاه دهن خودشون کنه ینی عملا نه به بچه مسئولیت پذیری یادد ...

عزمزمه من درکت میکنم بخدا .خیلی جالبه اتفاقا ما هم امشب همین مشکل رو داشتیم کو چون بردار شوهرم با باباش همسایس با خانومشخیلی مشکل دارن حالا خانومش زنگ زد ب همسرم و کلی گریه زاری ک دارن زندگیمو بهم میریزن با دخالتاشون. خیلی دلم سوخت

عزمزمه من درکت میکنم بخدا .خیلی جالبه اتفاقا ما هم امشب همین مشکل رو داشتیم کو چون بردار شوهرم با با ...

ببین بیچاره چقد سختشه که دیگه مجبورشده به برادرشوهرش زنگ بزنه منم دلم سوخت براش اما منم اینو تجربه کردم دیگه شوهرم خونه نمیومد پدرمادرش میدونستن کجان اما نمیگفتن که من بترسم اذیت شم اخرش باگریه زاری زنگ زدم التماس دوستش که پیش اون کارمیکنه کردم بفرستتش خونه اونم خداخیرش بده همیشه دعام پشت سرشه شوهرمو اورد درخونه گذاشت مطمئن شد شوهرم میادخونه بعدرفت....اینا همش تودوران بارداریم اتفاق افتاد

ببین بیچاره چقد سختشه که دیگه مجبورشده به برادرشوهرش زنگ بزنه منم دلم سوخت براش اما منم اینو تجربه ک ...

عزیزم میدونم خیلی سخته دخالت کردن خیلی 

من همسرم پسر بزرگتر هستن و هرچی بشه همه باهاشون درمیون میذارن ک مشکلو باهم حل کنن .