2777
2789
عنوان

خیانت همسرم به من

170 بازدید | 11 پست

قبل از همه چی از تک تک کسایی که اومدن معذرت میخوام حالم خوب نبود مجبور شدم عنوان این بزنم 

به صاحب امروز قسمتون میدم کمکم کنید 🥺 

یه خواستگار دارم مذهبی خودش خانوادش از همه لحاظ خوب تنها دلیلی که نمیخوامش اینه دلم رضا نیست 😓 

از یه طرف عاشقانه یه نفر دوست دارم و اونم میدونه وتا حالا جلو نیومده ولی از خدا میخوام قسمتم کنه آی‌تی دوست دارم ایمانش مثل اولی نیست 😔 

مامانم سرش درد گرفته 💔 اعصابش خورده میگه چرا جواب خواستگارات نمیدی وقتی مشکلی ندارن، چمار کنم خدا 

خودم میخوام اونو رد میکنم و همچنان دعا کنم خدا قسمتم کنه 😔 سنم 30 سال

با هرکسی ازدواج کنم بدبختش میکنم چون دوستش ندارم 

@ماهسونگ  

@گل_خندان_بهار  

چکار کنم خدایا دوسش دارم و دستشون ندارم خدا برای آرامشم دعا کنید 😭 کاش بمیرم راحت شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت هیچ چیزو زوری ازخدا نخواه من خواستم وپشیمون شدم 

واینکه اگه باهرکس دیگه ای ازدواج کنی خوشبخت نمیشی چون تورویاهات یکی دیگرو داری پس کسیو بدبخت نکن 

ماآدما تانریم و سرمون به سنگ نخوره مجاب نمیشیم پس برو سرت به سنگ بخوره فقط لطفا اگه زوریم اومد بچه دارنشو تابشناسیش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پس منتظر بمون شاید نیومد ولی مسیولیت تصمیمت رو‌تمام و کمال بپذیر

شبانه روز در خونه خدا پلاسم 

دیگه خدا رو نمیدونم به چی قسم بدم نمیدونم چقدر گناه کردم مانع میشن نمیدونم خدا فقط میدونم دلم به ازدواج جز اون رضا نیست 😓 

شبانه روز در خونه خدا پلاسم دیگه خدا رو نمیدونم به چی قسم بدم نمیدونم چقدر گناه کردم مانع میشن نمیدو ...

خونه خدارو ول کن 

خدا این وسط چه گناهی داره 

من حرف اخرو اول زدم 

زندگی بر مبنای عقل می چرخه نه عشق 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چرا مگه چی شده؟ تو چکار کردی چه بهش رسیدی؟

شوهرم یه عوضی ازآب دراومد که هرروز مرگ خودم یاخودشو ازخدا میخوام بحق امام حسین که به خونه برنگرده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شوهرم یه عوضی ازآب دراومد که هرروز مرگ خودم یاخودشو ازخدا میخوام بحق امام حسین که به خونه برنگرده

انشالله به حق صاحب امروز زندگیتون خوب شه برای منم دعا کن قسمتم بشه باور کن یه نعمت بزرگیه در کنار کسی دوستش داری باشی 

انشالله به حق صاحب امروز زندگیتون خوب شه برای منم دعا کن قسمتم بشه باور کن یه نعمت بزرگیه در کنار کس ...

بخداوندی خدا این نیست 

ولی بازم بهتره پای اشتباهت وامیستی 

ولی نمیدونی چیه اینکه روانیت کنه خیلی ترسناکه بشی یه روانی توخونت که انگم بهت بچسبونه 

اون اگه بخوادت خومیاد جلو چرامیخوای باکسی ازدواج کنی که نمیخوادت 

من شوهرم عاشقم بود شیش سال رفتو اومد تازنش شدم این شد وای به حال اینکه نخوادتم