2777
2789
عنوان

امشب خیلی غصه خوردم به شوهرم گفتم دقت کردی که

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سطح دغدغه هات. خدارو شکر کن که دغدغت اینه. راس میگما. جدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فامیلای ما حالا نه ادب دارن نه شخصیت یکم مال دنیا دارن کم مونده همه رو بخورن اگه کسی بودن واس خودشون ...

اینم حرفی است . کاش شوهرم اینجوری دلداریم می داد . با من غصه خورد گفت خیلی حیف شد نداریم😢

عزیزم والا شما باز خوبید ! ما باورت میشه غیر بابام شوهرمن کارمند نداریم دیگه؟؟؟؟؟ باورتون شاید نشه اگثر فامیلای ما کارگرن ! یکیشون نه تحصیل کرده نه چیزی ... تنها دخترایی ک تو فامیل دانشگاه رفتن منوخواهرم بودیم بقیه همه یا درسو ول کردن یا دیپلم و شوهر ..... کار ازادم داریم ولی ازادِ بدردنخور ... هرکی ضامن میخواد یادما میوفته ... به مامانم میگم ما مثلا یه موبایل فروش ،یه مغازه دار یه شیرینی فروش !!!!! هیییییییچ صنفی تو فامیل ما نیس!!!!!!!🫤

ممنون گلم 😍💞

بیشتر بیاید سایت 

اینجا پر از انرژی منفیه

حداقل دلمون به امثال شما ک حس و حال خوب میدید خوش باشه

امضاتون خیلی قشنگه

امیدوارم هنیشه حال دلتون خوب باشه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
بیشتر بیاید سایت اینجا پر از انرژی منفیهحداقل دلمون به امثال شما ک حس و حال خوب میدید خوش باشهامضاتو ...

نظر لطف شماست .

مشکلات زیاده چه میشه کرد ، هر کس غمی داره و باید به جوری خودشو تخلیه کنه ، شما ببین و بگذر . 

معمولا آخر شب میام . طول روز فرصت نمیکنم . 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.