2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

330 بازدید | 17 پست

سر کادو روز زن

رییسش بهش ۱۵۰۰ پول داد

بعد امروز ۱ تومن داد بهم گفتم پس بقیش کو

گفت میدم

گفتیم کی گفت میدم حالا 

هی من گفتم هی اون گفت

بعد از قبل هم بهم بدهکار بود

مجبورش کردم همه رو داد بعد اخم و تحم کرد

خیلی ناراحت شدم

اصلا بهم نمیچسبه 

گفتم پس میدم گفت پس بدی خودت میدونی

چیکارکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو خرج کن عشق کن 

مطمین باش اینحوری شیرین تر میشی براش

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

😕😕😕

واقعا بنظرتون ارزش داره به خاطر پول همدیگه رو ناراحت کنید؟

من همیشه هر پولی دستم بیاد رو میگم که دو دستی میدم به شوهرم

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

😕😕😕واقعا بنظرتون ارزش داره به خاطر پول همدیگه رو ناراحت کنید؟من همیشه هر پولی دستم بیاد رو میگم ک ...

شما هم یکم ساده تشریف داری .خانما باید یکم پس انداز داشته باشن

امروزو زندگی کن😜

بهش فکر نکن کاریه که شده

لج نمیکردی ولی حالا که اونم لج کرده عذاب وجدان نگیر

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
شما هم یکم ساده تشریف داری .خانما باید یکم پس انداز داشته باشن

اون هیچوقت قبول نمیکنه، نمیگیره 

بنظرم این سادگی نیست یکی بودنه 

من بهش اعتماد دارم چی میشه مگه پس اندازم پیش شریک زندگیم باشه تا ازش استفاده کنه؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"