2777
2789
عنوان

بالاخره شددددددددد

103 بازدید | 10 پست

چندتا تایپیک زدم نامید بودم باردار نمیشدم هفته پیش فهمیدم باردارم😭😭😭امروز صدای قلب کوچولو شنیدم

خدایا شکررررررت😭😭😭چقد گریه کردم  

ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه♥♥خدا هیچکسو. چشم انتظار نذاره😭♥

میشه برا مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی🥺😭 خدا تا کی منتظر بمونم🥺😭 ۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جونم خدایا شکرتتتتتت ،خواهر من رفته دکتر گفته علائم یائسگی داری و ذخیره تحمدانت 0.06 هست ...باید ای وی اف کنه ولی من امید دارم با دعای شماها معجزه شه توروخدا یادت نره خواهرمن اسمش سپیده ست❤️دعاش کن

مبارکا باشه

مرسی عزیزم♥

میشه برا مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی🥺😭 خدا تا کی منتظر بمونم🥺😭 ۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

مبارک باشه منم هشت هفته ام هماتوم دارم استراحت مطلقم 🥺

ایشالا  سالم و سلامت بغلش بگیری خواهر ♥

ای جونم خدایا شکرتتتتتت ،خواهر من رفته دکتر گفته علائم یائسگی داری و ذخیره تحمدانت 0.06 هست ...باید ...

ایشالا خدا دامنشو سبز کنه همونجوری من نامید بودم دلمو شاد کرددل خواهرت شاد شه

بسلامتی عزیزم،خدارو شکر،الهی سالم و صالح باشه

♥مرسی

ای جونم خدایا شکرتتتتتت ،خواهر من رفته دکتر گفته علائم یائسگی داری و ذخیره تحمدانت 0.06 هست ...باید ...

ازتون تقاضا دارم خواه تون عضو این کانال طب سنتی که میگم بشن بعد اگه نایجه نگرفتن برن آی وی اف. خیلیا بودن نتیجه گرفتن. طب سنتی اصولیه. چهار ماه باید به ویس هاشون گوش بدن تا ان شاالله نتیجه بگیرن. اعلام رضایتاشونم هست. رایگانه.

خواستید بگید پیوی لینک بدم اینجا نمیشه لینک گذاشت.

برا خودم یه رزق از طرف خدا بود