2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بعد ۶۰سالگی آخه عمل بینی به چه دردی میخوره البته شاید نظر من اشتباهه

منم خوشم نمیاد ولی خب دیگه اونا هم دل دارن... ما هم پیر میشیم... آدم تا سنش کم هست فکر میکنه زندگی فقط همین الانه ولی هی که سن می‌ره بالاتر میبینه چقدر الکی بقیه رو سن بالا حساب کرده

🫠حتما نباید تو‌جوونی برای زیبا شدن عمل کرد که شاید برا‌دل خودشه وقتی خودش‌میره‌جلو‌اینه‌باید‌لذت ببره از چهرش

الان هرکی رو میبینی دماغ عمل کرده یکم زور داره ۶۰ تومن پول رو بدی ب عمل ولی خیلی خوبه من اگ داشتم حت ...

ببین واقعا بعصبا نیاز ب عمل ندارن و تحت تاثیر اطرافیان ک رفتن عمل کردن قرار میگیرن و فک میکنن خبریه .ب بعصیا واقعا نمیاد 

یعنی از حالت اون ظریف بودن در میاد؟

اونجور بد‌نمیشه‌ شاید یکم تغییر کنه‌مثلا کساییو دیدم ۱۸ سالگی عمل کرده بودن باز بینی تغییر کرد چهل سالگی عمل کرد ولی الان سن تو عالیه برا عمل

عمل بینی خودش گاهی وقتا سنو میاره پایین و کلا اگه دقت کنی آدما سنشون ک میره بالا بینیشونم یکم ضمخت تر میشه براس همین خیلیا عمل میکنن

اونجور بد‌نمیشه‌ شاید یکم تغییر کنه‌مثلا کساییو دیدم ۱۸ سالگی عمل کرده بودن باز بینی تغییر کرد چهل س ...

حالا نمیدونم طبیعی خوبه یا نیمه فانتزی .من بینیم یکم کجی داره در اثر ضربه .نمیدونم کجیش ۱۰۰٪ برطرف میشه یا ن

حالا نمیدونم طبیعی خوبه یا نیمه فانتزی .من بینیم یکم کجی داره در اثر ضربه .نمیدونم کجیش ۱۰۰٪ برطرف م ...

برطرف میشه. من خودم طبیعی رو ترجیح میدم بنظرم طبیعی خیلی قشنگ تر از‌نیمه فانتزیه‌. نیمه فانتزی یکم مصنوعی میشه

برطرف میشه. من خودم طبیعی رو ترجیح میدم بنظرم طبیعی خیلی قشنگ تر از‌نیمه فانتزیه‌. نیمه فانتزی یکم م ...

اخه بعضی دکترا دستشون نمیره بگی طبیعی کلا تغییری نمیدن 😂