2777
2789

من خیلی کمرم و شدید ترش لگنم درد داره نمیتونم ورزش کنم یا پیاده روی حتی فعالیت روزمره اگر قرص کلسیم و منیزیم و دی نخورم نمیتونم بکنم 

بدجور داره وزنم می‌ره بالا و با اینکه مثل آدم عادی غذا میخورم ولی چاق شدم شدید 

چیکار کنم از استخر رفتن هم خیلی میترسم عفونت و قارچ بگیرم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من عمل کردم اوکیم اما وقتایی ک ۲۴سرپام دیگه رسمافلج میشم درد شدید میگیره قسمت عملمو پام 🥴

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من عمل کردم اوکیم اما وقتایی ک ۲۴سرپام دیگه رسمافلج میشم درد شدید میگیره قسمت عملمو پام 🥴

عزیزم اندامتون چطوری بود عمل کردید چاق یا لاغر 

و اینکه پس فعالیت در حد پیاده روی یه ساعت اذیتتون نمیکنه ولی اگر ۲۴ ساعت بشه اذیت میشید 

راستی عملتون چطوری بود سخت یا نه 

دکترتون کی بود 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو پیش مشاوره تغذیه وفیزیوتراپی که حداقل یه رژیم نرمال با یه نرمش کم بتونی انجام بدی

باشه عزیزم ممنون 

عزیزم اندامتون چطوری بود عمل کردید چاق یا لاغر و اینکه پس فعالیت در حد پیاده روی یه ساعت اذیتتون نمی ...

من دیسکم پاره شده بود وزنم موفع عمل 52اینا بود درحد پیاده روی نه اوکیم فقط خیلی فعالیت کنم خیلی بشینم اذیت میشم اونم میکم جا عملم و دردش میندازه ب پام گاهی 

چندجارفتم گفتن عملت عالیه ام ار ای بردم نشون دادم گفتن مشکلی نیست فقط استخرلازمی همین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

اگرپارگی هست فیزیو طب سوزنی بدتر میکنه اصلانری بهتره من رفتم رسماداشتم فلج میشدم ازهمون فیزیو فرستادن دکتر گفتن خطرناکه دیگه ادامه نده چون نه میتونستم بشینم ن بلندشم ن درازبکشم کلاشده بودم عین ی ادم فلج همراه درد خیلی وحشتناک ک جیغ میزدم وگریه میکردم دردش قابل توصیف نیست