2777
2789
فقط باید خیلی خیلی مواظبت کنی که مریض نشی حتی یه سرماخوردگی سادهتازگی شنیدم داروش کشف شده و تو مرحله ...

نمیشه که سرما خوردگی ساده ام نگیریم بیرون میره ادم مغازه خرید کنه تو سرما یدفعه هست دیگ سری سرما میخوره ادم هوفف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاهین صمدپور۵سال پیش گفت فلان کشور داروشو کشف کرده چندنفرکاملادرمان شدن ولی کو ؟ چرا نیست ؟

خبر ندارم اونو ولی اینو مطمئنم که ساخته شده حالا تایید بشه یا نه خدا میدونم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
سلولای بدن ما خیلی زیادن و خیلی ریز که یه نوعش گلبول سفیدهاینا یه جورایی انگار میان روی گلبولای سفید ...

ینی امیدی برای زنده موندن هست ای خدا کنه بیاد انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن 

دوستان سر کارین. خودتونو خسته نکنین. تنها چیزی که ایشون احتیاج داره یه روانپزشک فوق ماهره. چون معمول ...

باز شما سروکلتون پیدا شد ای باوا شما منو باکسی دیگ ای اشتباه گرفتید چرا نمیخواهید متوجه حرفام بشوید

نمیشه که سرما خوردگی ساده ام نگیریم بیرون میره ادم مغازه خرید کنه تو سرما یدفعه هست دیگ سری سرما میخ ...

خیلیا حتی با وجود مبتلا بودن به ایدز ازدواج میکنن و بچه دار میشن اگه مراقبت بشه اوکیه

باز شما سروکلتون پیدا شد ای باوا شما منو باکسی دیگ ای اشتباه گرفتید چرا نمیخواهید متوجه حرفام بشوید

کاش فقط من بودم. نصف سایت شناختنت. اوضاعت خیلی وخیمه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خیلیا حتی با وجود مبتلا بودن به ایدز ازدواج میکنن و بچه دار میشن اگه مراقبت بشه اوکیه

تا کی تا اخرش ۲۰سال میتونن با قرص زنده نگه دارن و دیگ ادم از پا میوفته و قرص ها دیگ اثری ندارن و بیماری اوت میکنه و میکشه ادمو 

کاش فقط من بودم. نصف سایت شناختنت. اوضاعت خیلی وخیمه.

اصلا برام مهم نیست کی هست منو بشناسه منو اینجا دختر خالم معرف کرده هست که بیام راهنمایی بگیرم و شماهم نمیدونم با کی مه را اشتبا گرفتی 

تا کی تا اخرش ۲۰سال میتونن با قرص زنده نگه دارن و دیگ ادم از پا میوفته و قرص ها دیگ اثری ندارن و بیم ...

بستگی به بدن داره زمان قطعی نداریم

سلولای بدن ما خیلی زیادن و خیلی ریز که یه نوعش گلبول سفیدهاینا یه جورایی انگار میان روی گلبولای سفید ...

اخه تا کی چقدر زمان میبره به درمان قعطیش برسن ۴۴سال شد با این همه پیشرفت علم و تکنولوژی چی بگم چه الان ادم بمیره چه فردا فرقی نداره 

اصلا برام مهم نیست کی هست منو بشناسه منو اینجا دختر خالم معرف کرده هست که بیام راهنمایی بگیرم و شماه ...

بله البته. شما راست می گی. داستان ایدزت نمی گیره ولی. چون بی سوادی. دو کلمه حرف بزنی همه می فهمن بچه ای و داری چرت و پرت می گی. داستان مناسب سنت سر هم کنی بهتر می شه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم اگر درگیر وسواس فکری هستی میتونم کمکت کنم خالمم درگیز وسواس راجع به ایدز بود

خیلی درگیر شدم خیلی بعضی وقتا تو خواب ی دفعه میزنه به سرم از خوابم میزنم میوفتم همش فکر میکنم لاغر شدم تازه این چند روزه 🤔