2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ۶ ساله سر خونه زندگیمونیم ممنونم 🌹😍

ای جااااانم تبریک میگم ❤️

الهی به حق عشق حضرت فاطمه و حضرت علی هر روز عاشق تر از دیروز بشین و پایدار باشین ❤️

دست راستتونم روی سر من 😁🙈التماس دعا 

انشاءالله منم در آینده از همسرم خیلی راضی باشم 😂🙈❤️

اونا هم به نوجوانی که برسن ناامیدت میکنننچسب به بچه ها، به خودت بها بده

دقیقا من جونم برا بچه هام میدادم الان نزدیک سن نوجوونین یکی 11 یکی 12 اونقدری که ازارم میدن و پرخاشگری و زبوندرازی از پدرشون یاد گرفتن اصلا هم به حرفم گوش نمیدن یه وقتایی دلم میخواد بزنمشون اما میترسم یاد بگیرن روم دست بلند کنن بچه های چنین پدری ازشون بعید نیس

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دقیقا من جونم برا بچه هام میدادم الان نزدیک سن نوجوونین یکی 11 یکی 12 اونقدری که ازارم میدن و پرخاشگ ...

الهی بگردممم🫂😔حق دارین دوران سختیه حتی اونایی که همسر عالی هم دارن توی این دوران با بچه ها مشکل دارن

حتما یه مشاوره برین باهاش صحبت کنین خوب راهنمایی میکنن

نه نزنین حرمتا شکسته میشه ممکنه پرخاشگرتر میشن

سعی کنین باهاشون مودب باشین و محترمانه رفتار کنین درعین حال قاطع باشین و با این حال سعی کنین باهاشون دوست و رفیق باشین، نه یه مامان از یه نسل دیگه

خیلی سخته ولی حتما از پسش برمیاین، زیاد غصه نخورین میگذره این دوران

شما حواست به سلامتی جسم و روان خودت باشه اونا هم راه زندگی رو پیدا میکنن

فقط باهاشون دوست باشین و بهشون ادب و حرمت یاد بدین، بقیه مسیر رو کم کم با آزمون و خطا هم شده پیدا میکنن

ای جااااانم تبریک میگم ❤️الهی به حق عشق حضرت فاطمه و حضرت علی هر روز عاشق تر از دیروز بشین و پایدار ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ایشالا که بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه 😍🌹🥺 دعا کن دخملمم صحیح و سالم بغل بگیرم ممنونم 

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ایشالا که بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه 😍🌹🥺 دعا کن دخملمم صحیح و سالم ...

عزیزم ❤️🥰 انشاءالله به نفس گرم شما😍🙏🏻

ای جانم پس داری مامان میشی خدا حسابی دعاتو برآورده میکنه😍من شنیدم مخصوصا موقع زایمان و موقع شیردادن اگه یه مامان مهربون و ناز براتون دعا کنه دعاش خیلی گیراس🥹🥺😍 منم توی تمام این لحظات قشنگ التماس دعا دارم لطفا منو یادت نره😂🌺

انشاءالله که یه نی نی دخمل ناز و سالم و صالح میشه😍😍😍😍😍و کلی عشق میکنی 😍😘❤️

عالیه 😍👏🏻 ولی سعی کن بهشون دل نبندی و وابستشون نشیهمسر که اومده بود بمونه، این شداونا که فقط امان ...

ممنون گلم 😍😍😍

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

مبارکت باشه هرچند ی کادو نمیتونه گذشته هارو پاک کنه

ممنون عزیزم 💐💐

شوهرم مرد خوبیه 

خیلی نجیب و خانواده دوستن

بیش از حد هم دوستم داره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌