2777
2789
عنوان

خرید طلای نو برای پس انداز🥲

109 بازدید | 22 پست

کار اشتباهیه؟ باید آب شده یا دست دوم بخریم؟ من اصلا دست و دلم به طلایی که قبلا استفاده شده نمیره حالا پول زیادی هم ندارم نهایتا بتونم ماهی ۲گرم طلا بخرم ولی تو کمترین حالت باید ۱۵درصد پول اجرت و سود و مالیات بدم ولی برای طلای دست دوم فقط ۷درصد سود میدیم

شما میگید چکار کنم؟ 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

انگشتر و زنجیر اجرت بیشتری داره معمولاً 

حداقل النگو و پلاک بهتره 

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل شما به طلای دست دو حس خیلی بدی دارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ما هم یه مقدار پول داریم شوهرم گفت طلای دست دوم بگیریم که استفاده هم کنی من میگم آب شده بگیریم که سو ...

برای فروش فرقی نداره قیمتشون با نو؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
انگشتر و زنجیر اجرت بیشتری داره معمولاً حداقل النگو و پلاک بهتره

آره النگو ۴درصده اجرتش ولی از طرفی میگم شاید بخوام برای مهمونی استفاده کنم دستبند بهتره

یه گردنبند انتخاب کردم فقط ۱۴درصر اجرتش بود با سود و مالیات میشد ۲۴درصد😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چرا اینجوری هستیم؟😂

انگار یه انرژی منفی برام داره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
طلای دست دو وقتی بفروشی هم قیمت همون طلاییه که نو خریدی؟

بله عزیزم فقط باید حواست باشه بهت نندازن فاکتور هم بگیر

من هرکار کردم نتونستم خودمو قانع کنم که دست دوم بخرم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

برای فروش فرقی نداره قیمتشون با نو؟

به قیمت طلای آب شده میخرن دیگه 

البته طلای آب شده باید بالای ۱۵۰ میلیون بخری که برات کد بزنن روش 

اگه پولت کمتره طلای دست دوم بگیر ضررش کمتره موقع فروش