2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصور کنید اسی در اون شرایط داره با ما چت میکنه😂

ایییییی دهنت😂😑

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
دعوام میکنه بفهمه گوشیم بردم ت دستشویی

چ دعواییی بابا مهمتر از ابروت؟پیام بده

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
دعوام میکنه بفهمه گوشیم بردم ت دستشویی

بزار دعوا کنه 

دعوا سر گوشی مهم تر یا وضع الانت که اونجا گیر کردی؟

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

وااییی منم یبار این وضعیت بودم بعد خونه کی؟ 

خونه عموی مامانم

همشون میخندیدن بهم نیم ساعت تو دستشویی موندم اخرش پسرشون رفت از اونور برام اب اورد🤣🤣🤣آب شدم بخدا از خجالت 

اون زمان چقدر با پسرش تصورات داشتم🤣🤣

وااییی منم یبار این وضعیت بودم بعد خونه کی؟ خونه عموی مامانمهمشون میخندیدن بهم نیم ساعت تو دستشویی م ...

بعد از اون روز ازتصوراتتت اومدی بیرون یاقوی ادامه دادی؟😂😂😂😂😂

بعد از اون روز ازتصوراتتت اومدی بیرون یاقوی ادامه دادی؟😂😂😂😂😂

نه اومدم بیرون😔😂پس فردا میومد میگفت یادته دستشویی گیر کردی برات اب اوردم؟ 😂😂

من هنوزم میبینمش یادم میوفته خجالت میکشم شانسم هم دانشگاهی هستیم کلییی همو میبینیم