شاید ولی بنظرم میتونست زودتر پیام بده بگه من خوابمه عذر خواهی هم کنه حالا نمیدونم🙂
سلام
خبر مرگش خوابش برده بود چون از صبح تا عصر رفته بود جایی و وقتی اومد بهم گفته بود میخوابه اما چون خیلی قهوه خورده بود نمیتونست با وجود خستگیی ک داشت بخوابه تا ۱۰ بعد ۱۱ پاشد پیام داد اما انگاری ناخوداگاه بازم خوابش برد و و کلی صبحی پیام معذرت خواهی و قربوت صدقه فرستاد خیلی سرد اولش جواب دادم و بعدش یکم ک باهاش حرف زدم سعی کردم بهش بفهمونم ناراحتن متاسفانه اصلا بلد نیست ناراحتی رو التیام بده فکر میکنه مثلا داره ارومم میکنه اما کاملا برعکس داره بدترش میکنه و این نکته رو هم پی بردیم بهش امروزو و سعی داره بهترش کنه و بعدش هم شدیم همون ادمای سابق چون جفتمون فوق العاده احساسی و مهربون و فاقد کینه ایم❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم حالتون خریدارم یاد جونیام افتادم مام دیگه پیر شدیم ولی الان از چهارده سال پیش که این دوران رو ...
سلام
خبر مرگش خوابش برده بود چون از صبح تا عصر رفته بود جایی و وقتی اومد بهم گفته بود میخوابه اما چون خیلی قهوه خورده بود نمیتونست با وجود خستگیی ک داشت بخوابه تا ۱۰ بعد ۱۱ پاشد پیام داد اما انگاری ناخوداگاه بازم خوابش برد و و کلی صبحی پیام معذرت خواهی و قربوت صدقه فرستاد خیلی سرد اولش جواب دادم و بعدش یکم ک باهاش حرف زدم سعی کردم بهش بفهمونم ناراحتن متاسفانه اصلا بلد نیست ناراحتی رو التیام بده فکر میکنه مثلا داره ارومم میکنه اما کاملا برعکس داره بدترش میکنه و این نکته رو هم پی بردیم بهش امروزو و سعی داره بهترش کنه و بعدش هم شدیم همون ادمای سابق چون جفتمون فوق العاده احساسی و مهربون و فاقد کینه ایم❤️
یادش بخیر منم مثل تو ۱۸ سالم بود همین بودم کم کم ازم سرد شد الانم شوهرمه ولی میخام طلاق بگیرم. این چیزا واقعا فقط و فقط هورمون جوانیه حس بسیاااااااار زیبایی که بعدا بزرگترین ضربه رو میزنه. دختر نباید زیاد ب پسر رو بده متاسفانه من کپی تو بودم.دلم برات گرفت
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
یادش بخیر منم مثل تو ۱۸ سالم بود همین بودم کم کم ازم سرد شد الانم شوهرمه ولی میخام طلاق بگیرم. این چ ...
حرفت خیلی زشت بود
زندگی هیچکس مثل هم نیست
زوجایی رو میشناسم با وجود چندین و چند سال هنوزم مثل روز اول همو عاشقانه دوست دارن و خوشبختناینکه شما سرنوشتتون به این اتفاق ختم شده دلیل نمیشه یکی دیگه رو بدبین کنین به زندگیش
کارتون اصلا درست نیست
سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑