2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بجات بودم اینهمه پیام عاشقانه داده بودم دلبری کرده بودم بعد طرفم دیر میکرد کلا میخورد تو ذوقم

همه پیامایی ک سین نکرده رو دوطرفه پاک کن بگو عزیزم دیر کردی منم خوابمه، شبت خوش

بفهمه توعم علافش نیسی

چند ماهه ۱۱ تا ۱ حرف میزنیم بخدا من تحت هییییییییچ شرایطی یک ثانیه از اون تایم نمیزنم اما اون خیلی م ...

خب تو خیلی بهش بها دادی براش عادی شده 

حتی گاهی حس نداره ک حرف بزنه ولی مجبوری حرف میزنه

اره میشه؟

خیلی بهت افتخار میکنم تا اینجای زندگی با همه اتفاقاتش اومدی

بهت افتخار میکنم برای حال خوب همه جنگیدی دریغ از اینکه کسی برات بجنگه

بهت افتخار میکنم دختر قویی هستی

بهت افتخار میکنم و دوست دارم نمیشناسمت اما دوست دارم بی نهایت دوست دارم  امیدوارم غم هیچ وقت راه دلتو پیدا نکنه امیدوارم هیچ وقت تایمی نرسه ک غذا بخوری حمام بری درس بخونی بری سر کار اما از درون ذوب بشی امیدوارم بخندی بلند بخندی و قهقهه بزنی ❤️

من بجات بودم اینهمه پیام عاشقانه داده بودم دلبری کرده بودم بعد طرفم دیر میکرد کلا میخورد تو ذوقمهمه ...

متاسفانه اصلا ادم با عزت نفس و قهر قهرویی نیسم

الان میاد مینویسه ببخشید منم میشم گل و بلبل تر از قبل

متاسفانه اصلا ادم با عزت نفس و قهر قهرویی نیسمالان میاد مینویسه ببخشید منم میشم گل و بلبل تر از قبل

به نظرم زیادی خودتو مشتاق نشون نده نمیگم سرد باش ولی به نظرم بهتره توام یه وقتایی سرت شلوغ باشه 

خیلی بهت افتخار میکنم تا اینجای زندگی با همه اتفاقاتش اومدیبهت افتخار میکنم برای حال خوب همه جنگیدی ...

نمیدونم این اشکایی که داره از چشام میاد بعد از خوندن پیامت مال شوقه یا از غمه ولی بینهایت نیاز داشتم اینارو بشنوم💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

خیلی خیلییییییییییییییییی ممنونم ازت فدات شم که اینارو بهم گفتی دختر مهربون و قشنگم مرسیییی🥺😍❤️

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤