2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم 😭 سخته انتخاب

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
چرا اولی؟ من دلم راضی نیست خوشبختش نمیکنم و نمیتونم وارد زندگی بشم طرف دوست ندارم

اگر نمیخوایش،،دیگه چرا نظر پرسیدی؟!!

ولی از من به تو نصیحت...

دختر باید جایی بره که دوسش دارن،،نه جایی که خودش دوس داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزور چیزیو از خدا نخوا خودت پشیمون میشی بگو هر چی صلاحمه خیر من هست قسمتم کن

من از خدا میخوام بهش گفتم ایتقدر در خونت میزنم تا باز کنی 

خواستگارام کارنو رسمی خونه و ماشین و اخلاق و ایمان و... همه چی دارن ولی دوستشون ندارم، این پسره تو دلمه خدایا کمکم کن 🥺 

چقدر احساساتی 

ببخشیو سنتون با رفتاراتون نمیخونه اصن

شما الان باید بچه بازی درنیارید مثل دخترا ۱۳ ساله 

اونم اگ بخوادت میاد زور که نیست حتما تورو بخواد 

بفکر خودت و اینده ات باش

چقدر احساساتی ببخشیو سنتون با رفتاراتون نمیخونه اصنشما الان باید بچه بازی درنیارید مثل دخترا ۱۳ ساله ...

وقتی دلم پیشش چکار کنم 😭 کارمم. گذشته از این. چییزا مامانم مامانم سرش درود گرفته مییگه چرا قبول نمیکنی می دونه کس دیگه ای دوست دارم من نمیخوام 

بخدا دوستشون ندارم خدا خودت کمکم کن من اونو میخوام 

وقتی دلم پیشش چکار کنم 😭 کارمم. گذشته از این. چییزا مامانم مامانم سرش درود گرفته مییگه چرا قبول نمی ...

بیخود دلت پیششه 

یا برو مث ادم بهش بگو اصن ببین میخواد اونم یانخ المی بشین تا۴۰ سالت منتظر اینو اون تا بخوانت مسخره بازی درنیار

یاهم جواب خواستگارتو بده  

یاهم بشین تا۵۰ سالگیت منتظر ش بمون