2777
2789
عنوان

کارمند بانک اینجا داریم

66 بازدید | 8 پست

وام از بانک گرفتم قبلا هنوز قسطش هم کامل تموم نشده ولی هر بار که قسط میریرختم ی مبلغی کارت شارژ می‌شد الان بهش نیاز دارم میخام برداشت کنم انقضای کارت گذشته برم از داخل بانک صحبت کنم میدن بهم اون مبلغی ک شارژ شده رو؟ وقتی نمیشه برداشت کرد علت اینکه باز شارژ میشه چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارمند بانک نیستم نمیدونم دقیقا منظورتون از شارژ چیه همون یعنی دوباره امتیاز وام بهش تعلق میگیره؟!

اگه اره حتما باید برین بانک بپرسین چون ما ی وام داشتیم این مدلی بود وام تموم شده بود موقع تحویل مدارک گفته بودن میتونین باز از امتیازش استفاده کنین وام بگیرین رفتیم گفتن این طرح تموم شده دیگه وام نمیدن😐

شما استفاده کردین قبلا؟ میشه خدا خیرت بده خیلی پول لازمم یهویی فکرم رفت سمت اون ک اگه بشه استفاده کن ...

آره دیگه،برو بگو کارتم منقضی شده، خودشون بهت کارت جدید میدن.(کارت ملی و کارت بانکی قدیمیت که تاریخش گذشته رو هم ببر)

بعد برو عابربانک پول رو بگیر

کارمند بانک نیستم نمیدونم دقیقا منظورتون از شارژ چیه همون یعنی دوباره امتیاز وام بهش تعلق میگیره؟!اگ ...

کارت اعتباری طلایی از بانک ملی گرفتم هر باری ک قسط میریزم ی مبلغی میاد توی کارت اس میاد تشکر از پرداخت و میزنه مانده اعتبار مثلا فلان مبلغ هر ماه بهش ی مبلغی اضافه میشه الان نزدیک چهل ملیون شده اون اعتبار توی پیامی ک میاد ولی خب کارت اعتباری تاریخ انقضا نداره 

آره دیگه،برو بگو کارتم منقضی شده، خودشون بهت کارت جدید میدن.(کارت ملی و کارت بانکی قدیمیت که تاریخش ...

کارت بانکی نیستا کارت اعتباری طلایی ک فقط میشه با دستگاه پز ازش استفاده کرد حالا فردا برم بانک صحبت کنم ببینم چی میگن اصلا میشه ازش مجدد استفاده کرد یا نه ممنون گلم 

کارت اعتباری طلایی از بانک ملی گرفتم هر باری ک قسط میریزم ی مبلغی میاد توی کارت اس میاد تشکر از پردا ...

خب بنظرم همینه شما قبلا با این کارت به مبلغ وامتون خرید کردین الان هرچقدر ک قسط میدین ی مقدار اعتبار میاد روی کارت یعنی اینکه الان میتونین نزدیک همون چهل ملیون دوباره برین وام بگیرین اعتبارتون نزدیک به چهل شده نه اینکه چهل ملیون پول اومده تو کارت و برین برداشت کنین! بازم از بانک بپرسین