2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 19904 بازدید | 189 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهههه نگرفتن عزیزم .با هم آن زندگی میکنن بچه رو نمیخوان

خیلی اینجوری شنیدم . خواهر دوستم بچش نوزاد بود از بیمارستان مادر و پدر دادن به مادرشوهره نگه دارن گفتن ما مهمونی و مسافرت میریم نمی‌تونیم نگه داریم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

ماشالا تواین مملکت دیونه کم نداریم اینم جدیدا مد شده عروس  یکی از فامیلای ما اینمدلیه جالبه مادربزرگ ی بیمارستانی ودکتری مجلس ختمی میخاد بره عروس نکبتش زحمت نمیکشه بچه رو نگه داره التماس بقیه رو میکنن جالبتر اینجاست که یکی دیگه ام حامله است

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اینام‌همچین چیزی ان . ولی خب ناراحت کنندست

خیلی همون بهتر که مادربزرگ داره نگه می‌دارد وگرنه اینا با مهمونی هاشون ی بلایی سر این بچه می آوردن چون همش نوشیدنی و اینا هستن . من نمیدونم اینحور آدمای بی لیاقت چرا بچه دار میشن

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
ماشالا تواین مملکت دیونه کم نداریم اینم جدیدا مد شده عروس یکی از فامیلای ما اینمدلیه جالبه مادربزرگ ...

یعنی چی حاملست 

من واقعا دیگه نمی تونم اینو هضم کنم ‌ چرا حاملست  اونم‌میده ب مادرشوهر؟؟؟

خیلی همون بهتر که مادربزرگ داره نگه می‌دارد وگرنه اینا با مهمونی هاشون ی بلایی سر این بچه می آوردن چ ...

ن اینا نوشیدنی و این چیزا ندارن . معمولی آن خیلی معمولی . مثل همه میرن میگردن اینور اونور عادی فقط بچه رو نمیخوان و واقعا من هنگم 

نمی دونم کسی زورشون نکرده بود . واقعا من دیگه تصمیم دارم ب این موضوع فکر نکنم ولی نمی تونم ناراحتم

یه دوتا کاندوم بخرین پرت کنین جلوشون بگین امسال شما با عدم تولید مثلشون لطف بزرگی به جامعه میکنن نیاز نیست یه تنه جور افزایش جمعیت رو بکشید و یه طفل بی‌گناه رو وارد این دنیای مزخرف و بعد رهاش کنن‌ 

اخه چقدر یه آدم میتونه احمق و اعصاب خورد کن باشه 

.C'est la vie