2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 19910 بازدید | 189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم ملت نی نی سایت و اسکول کردی

حالا نمیدونم واقعی میگه این خانوم یا ن

ولی چند وقت پیش تو اینستا ی زوج جدا شدن ی دوقولو داشتن فکنم ۳ ساله شایدم ۴ دقیق یادم نی سن و 

پدر مادر جدا شدن و هیچکدوم بچه ها رو گردن نگرفتن آوردن گذاشتن پرورشگاه

مسوول اونجا میگفت چقد اون بچه ها بهانه پدر مادر شون میکنن

نگفتم اعصابت خورد شه

فقط خواستم بگم خیلی هم‌دور از واقعیت نیست😔

ما لرا نمیگیم دوستت دارم میگیم خشمت ایا🤪فقط خوت دونی چقد خشمت ایای❤️ تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍

یعنی چی بیشتر‌توضیح بده چرا مشکلشون چیه از اول نمیخواستن؟چرا ننداختن؟بعدا مشکل‌ پیدا کردن افسردن چشو ...

ن بابا هیچیشون نیست سالمن همگی . من نمیدونم میگن می‌آییم می‌بریم نمی ان  . اصلا این بچه اذیت اونجوری نداره بازی میکنه

حالا نمیدونم واقعی میگه این خانوم یا نولی چند وقت پیش تو اینستا ی زوج جدا شدن ی دوقولو داشتن فکنم ۳ ...

برای کامنت و لایک و ویو هرکاری میکنن

الان بچه برعکس منبع درامد شده مثلا همین حق اولادو...

حالا نمیدونم واقعی میگه این خانوم یا نولی چند وقت پیش تو اینستا ی زوج جدا شدن ی دوقولو داشتن فکنم ۳ ...

من کاش اسکول میکردم  واقعا . ولی دلم خون شده چه کنم هیچ کاری از من برنمیاد . فقط ناراحتم 

خب دلیلشون چیه هرچند هر دلیل باشه غیر قابل قبول

دلیلی ندارن عزیزم .من اگر دلیلی پیدا میکردم راحت تر بودم . فقط نمیخوان . دلایل چرت و پرت دارن میگن پیش ما گریه میکنه چه بدونم