2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 19702 بازدید | 189 پست

چندروز پیش دقبقا همچین موردی تو محضر طبقه بالای جایی دیدم بچه رو نه مادر میخواست نه پدر چند دیقه بعد مادر باباش اومد با گریه گفت مگه مامانبزرگت مرده گریه میکنی

درسته اون مادرش نمیشه ولی دمش گرم

بابا وقتی نمیتونید عرضه ندارید نیارید بچه نیارید

میگن‌بچه روزی میاره شادی میاره اینا کشکههه چرت و پرته

چه‌گناهی کرده اون بچه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ این ته نامردیه طلاق نگرفتن باهم زیر یه سقفن نزدیکی کردن بچه زاییدن بعد فقط بچه نون خوره اضافه بو ...

من نمی دونم .هر چی سعی میکنم بی خیال باشم آخرش ناراحت میشم . مهم نیست نگه نمی‌دارند مهم طرز رفتار ناراحت کنندگان هست 

یعنی چی  زن و شوهر باهم زندگی میکنن بچه رو نمی‌خوان خدا لعنتشون کنه مگه میشه آخه آدم با بچه خودش این کار رو کنه 😔😔

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
یعنی چی بیشتر‌توضیح بده چرا مشکلشون چیه از اول نمیخواستن؟چرا ننداختن؟بعدا مشکل‌ پیدا کردن افسردن چشو ...

ببخشید که ریپ زدم

درباره اینکه گفتید چرا ننداختن ؟

اولا مشگل دارن بیخود کردن مراقب نبودن و بچه اوردن 

ولی سقط جنین حرامه 

سقط نسل کشیه 

یعنی اون بچه و همه انسان هایی که از سل اون بچه هستن رو از بین بردن 

وقتی خدا صلاح بدونه انسانی در این دنیا باشه بنده هاش چکاره هستن 

خواستم اینو به طور کلی بگم هیچ وقت کسی رو به سقط جنین تشویق یا ترغیب نکنید (البته شما فقط سوال پرسیدی)

با احترام فراوان 🌹🌹🌹🌹

اونوقت یکی مثل من و شوهرم چون میخوام ازش جداشم 

چندوقته خونمون جنگ و دعواست به خاطر حضانت بچه ها ، من میگم بچه هارو میبرم مال خودمن، شوهرم میگه گوه خوردی بچه ها رو نمیدم، خودت تنهایی برو 

این وسط سر بچه ها داریم بکش بکش میکنیم 

یکی ام مثل برادر شوهرتو زنش بچه رو نمیخوان 😐

چقدر یه آدم میتونه بیشعور باشه 

وقتی مسئولیت پذیر نیستن غلط کردن بچه آوردن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️