2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 20002 بازدید | 189 پست
دلیلش راحت طلب بودن مادرش هست . مادره نمی‌خواد مسیولیت بچه ش را قبول کنه. بنظر خودش زرنگه بچه را برا ...

چه آدم های راحت طلبی وجود دارن البته تا آدمهای ساده هستن، زالو صفت ها استفاده میبرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مادرشوهرت سوال نمیکنه ازشون که چرا بچتونو خودتون بزرگ نمیکنین همش اینجاست؟خود بچه نمیخواد بره پیش ...

چرا اونارو دوست داره گریه میکنه براشون میرن درو میبندن ک میزارن گریه کنه ‌ مادرشوهرم هرچی گفت گفتن نه بمونه ... یا در رفتن یا نبردن 

چرا اونارو دوست داره گریه میکنه براشون میرن درو میبندن ک میزارن گریه کنه ‌ مادرشوهرم هرچی گفت گفتن ن ...

خب چرا سقط نکردن وقتی امادگی بچه دار شدن نداشتن

الانم مادرشوهرت میتونه بهشون بگه من نگه نمیدارم، هرکاری میخواین بکنین

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
این چه طرز حرف زدنه ... چقدر بی ادبی شما

راستشو گفت دیگه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
ببین در ظاهر باید عادی باشی باهاشون منم عادی ام ولی اصلا هر کار کنی ی جای کار میلنگه نمی دونم ناراحت ...

عزیزم منم دیدم اینطوری

پدر مادره قبل بچه دار شدن خیلی اختلاف داشتن بعد ک بچه بدنیا اومد فک کنم اصن مامانشم ندیده بودش از بیمارستان مامان پدرش بردش بزرگش کرد حتی پدرشم قبولش نکرد رفت ازدواج کرد بچه دار شد اونو بزرگ کرد🙂

بچه با پدربزرگ مادربزرگ و عموهاش بزرگ شد دور از جون نینی شما اون بزرگ شد از بس خلأ عاطفی داشت با عموشم دعواشون شد کتکش زد خودکشی کرد💔

دوستان امکان داره بروید تاپیک آخرم و فقططط یک صلوات برام بفرستید؟ ممنونم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وقتی نمیخواستن چرا بچه اوردن پس؟؟؟؟؟ مادربچه شاغله؟؟؟؟میگم نکنه خسته میشه به بچه نمیتونه برسه براهمو ...

ن شاغل نیست  ولی ی کاری داره که همینجوری میره سر اون کار یعنی چندان کار نیست  یه جور برای اینه حوصلش سر نره . من نمیدونم چرا آوردن هعییی

خب چرا سقط نکردن وقتی امادگی بچه دار شدن نداشتنالانم مادرشوهرت میتونه بهشون بگه من نگه نمیدارم، هرکا ...

خب اگه برد درست نگه نداشت چی .من نمی فهمم فازشون رو . همه جوره آدم رو کیش و مات میکنن نمی تونه چیزی بگه

ن شاغل نیست ولی ی کاری داره که همینجوری میره سر اون کار یعنی چندان کار نیست یه جور برای اینه حوصلش ...

چندسالشونه؟؟؟ خوبه مادربزرگ نگهش میداره 😐خوب یه بار جدی بگن بچه رو ببرین ببینن حرفشون چیه ؟شاید از تنبلیه دختر عمه خود من اینجوری بود بچه هاشو عمم بزرگ کرد وقتی بزرگ شدن برد خونه خودش😂😂😂