2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 18628 بازدید | 189 پست
شما باهم بامادرشوهرت یه ساختمان هستی؟چطور میشه بچه روبیشترازپدرومادرش ببینی اون وقت همون شوهرشما نگه ...

ن نیستیم 

من بیشتر نمی بینم گاهی میبینم .اونا خودشون کم میان ببینن  کسی کاری نداره باهاشون 

شوهر من چیزی نمیگه چون بقیه که بهشون چیزی گفتن اهمیتی ندادن  خب چی بگه . بقیه میگن دیگه اهمیت  نمیدن

احتمالا روابط زن و مرد دچار مشکل شده و مادرشوهر داره فداکاری میکنه و بچه رو نگه میداره که زن و شوهر ...

مادرشوهره منم گاهی ازین کارا ک گفتی میکرد اما هییچی درست نشد ک بدترم شد. الانم دارن جدا‌میشن یکساله خانوم نیست تو خونش. 

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به همسرم میگفتم یا اونا مادر نیستن یا ما شور مادر بودن رو درآوردیم.بخدا دلم میخواد یه حموم با ...

واقعا ببین حموم هم نمیشه رفت من واسه اولین بار چند وقت پیش بچمو گذاشتم جلو تلویزیون رفتم حموم اومده بود درو رو من قفل کرده بود تو حموم گیر کرده بودم😂😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
یعنی دنیا اومد گذاشتن خونه مادرشوهرو رفتن؟?!!!!!!خب کسی‌بهشون نگفت چرا‌دنیاش اوردید پس؟ خانواده ی‌دخ ...

خانواده  دختر رو من نمیشناسم چندان 

کمی بعد از به دنیا اومدنش 

نمیدونم چرا بچه دار شدن 

ولی تنها چیزی که میبینم اینکه .کم میان دیدنش و وقتی میرن نمی برنش  با اینکه گریه میکنه . 

واقعا ببین حموم هم نمیشه رفت من واسه اولین بار چند وقت پیش بچمو گذاشتم جلو تلویزیون رفتم حموم اومده ...

خواهر دستشویی شده ارزو یعنی اینقدر آدم رو صدا میکنن که آدم یادش میره واسه چی رفته دستشویی

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
خانواده دختر رو من نمیشناسم چندان کمی بعد از به دنیا اومدنش نمیدونم چرا بچه دار شدن ولی تنها چیزی ک ...

وقتی خونه مادرشوهرتن مادره با بچش ور میره؟براش خرید میکنن؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

لسی ترو خدا بگو بدنش به من نه که فک کنی بچه ندارم دو تا دسته گلشو خدا بهم هدیه داده تروخدا بگو بدنش به من رو چشم نگهش میدارم.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
لسی ترو خدا بگو بدنش به من نه که فک کنی بچه ندارم دو تا دسته گلشو خدا بهم هدیه داده تروخدا بگو بدنش ...

والا اینجا همه رو چشمشون  نگهش میدارن

ولی من فقط دلم گرفت چرا مادر پدر نمیخوان 

خرید که من ندیدم شاید کزدن من ندیدم آره میاد بچه رو بغل میکنه ی کم‌باهاش هست در حد کنار هم بودن بعد ...

وا!!!اینا یه چیزیشون هست ؛من فقط برای دستشویی رفتن بچمو سوا میکنم از خودم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
از موقع بدنیا اومدن پیشخودشون نگه نداشتن ؟ مثلا میان خونه مادرشوهر بچه رو میبینن محل نمیدن نمیبرنش ؟ ...

نمیدونم شب چطور میخوابن 

بهانه ی اونارو میگیره 

محل میدن معمولی ولی نمی‌برند با خودشون 

کمی بعد  از ب دنیا اومدنش