2777
2789

سلام بچه ها 

امروز ک روز زن بود من از یه هفته پیش ب شوهرم گفتم ببینم چی میکنی برام

من اصلا کاری به کادو و گل اینا ندارم 

همیشه دوس دارم برام یه استوری بزاره همونطور ک من همیشه عاشقانه میزارم واسش 

چه تولد چه سالگرد چ هر مناسبتی اصلا برام یه استوری تبریک نمیزاره 

تولدام که اصلا نه هدیه ای ن چیزی هیچی

روز زن ک شد چند بار گفته بودم تو حرفام که دوس دارم برام یه استوری تبریک بزاره فقط حتی توقع هیچ هدیه ای نداشتم 

اما نمیزاش همیشه برا هر مناسبتی حتی تولدم هم میگف ول کن استوری چیه مهم دلیه ک دوست دارم ،مجازی چیه 

الان دنیا دنیای روزه مجازی و اینا جزئی از زندگی شدن دیگ خب منم دوس دارم دیگه هنوز دوساله ازدواج کردیم اما هیچوقت برام چیزی نزاشته درصورتیکه من برعکسم همیشه

روز زن تبریک گف بعد گف بعدا برات پول میزنم یه ساعت بخر هرچند ک دیگ نمیزنه دروغ میگ 

اما اگ یه استوری میزاش چ میشد انقد ناراحتم ک خودم چندبار هم گفتمش اما اهمیت نداد میگفت یکی از فامیلای فامیلشون فوت شده نمیزارم مسخرم میکرد 

یعنی غریبه ها براش مهمه 

در کل هم تفکرات قدیمی داره با اینکه 24سالشه فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خوشم نمیاد .یعنی چی که آدم باید هر کاری کنه تا دیگران ببیننش . بعدم هی بشینن بگن اون جی گذاشت و این چی کرد و مسخره کنن . درسته که دنیا مجازی هست ولی دیگه مردم ما شورش رو دراوردن .  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منم یادم نمیاد تا حالا کادوی روز زن گرفته باشم تولدام هم هیچی 

فقط امسال متوجه خیانتش شدم برای اینکه ماست مالی کنه یه سبد گل خرید برای تولدم 

امشبم که به خاطر پونصد تومن که بهش زنگ زدم گفتم بریز میخوام برم دکتر اما نریخت دعوامون شد و از بعد از ظهر دارم گریه میکنم 

همش میکم ای کاش یه حرفه و هنری بلد بودم میتونستم درآمد داشته باشم با بچه هام میزفتیم یه گوشه از این دنیا زندگی میکردیم منت این مرد خیانت کار و هیز و خسیس نمیکشیدم 

بیخیال بابا استوری چیه 

هر چی کمتر تو چشم بقیه باشی زندگیت آرومتره 

مجازی غیر از استرس چیزی برامون نداره

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم اینقد سخت نگیر شوهره منم استوری نمیزاره اصن فک کنم بلدم نیست حتی تو گوشیش هم اسمما سیو کرده هیچیم پس وپیش اسمم نذاشته ولی خود فتم تو گوشی شش خودما سیو کردم عشق دلم وقتی دید فقط خندید خدایی دیگه پاکم نکرد رو این چیزا حساس نباش