2777
2789
عنوان

یلدای امسال من 📸🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 19040 بازدید | 577 پست
عکسای یلدامون خیلی زشت شدن☹️💔

فدای سرت انشالله سال بعد با فکر آزاد تر

جسارت میکنم خواهر شوهر برادر شوهرم دارید ؟

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

عزیزم عکستون خیلییییییییی قشنگ شده جدی میگم بی تعارف 

شاید چون خودت حال مساعدی نداشتی اینطور فکر می‌کنی وگرنه خیلی خوبه😍😍😍

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم عکستون خیلییییییییی قشنگ شده جدی میگم بی تعارف شاید چون خودت حال مساعدی نداشتی اینطور فکر می‌ک ...

عزیزم☹️🥺 مرسسی از نگاه قشنگت

شایدم همینه دلیلش که دل نگران بودم فکرم مشغول بود 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم☹️🥺 مرسسی از نگاه قشنگتشایدم همینه دلیلش که دل نگران بودم فکرم مشغول بود

معصومه جان مشکلی با جاری هات نداری نه که مشکل کمی حسادت زنانه 

من گاهی اوقات حسود میشم بدون دلیل با اینکه همه چیم سرتره چطور باهاش مقابله کنم بدشونا نمی‌خوام یه حس کاملا ناخودآگاه😢

معصومه جان مشکلی با جاری هات نداری نه که مشکل کمی حسادت زنانه من گاهی اوقات حسود میشم بدون دلیل با ا ...

نه خداروشکر

ادمای خوبین

تزئینات همین هدیه های یلدایی کار جاریم بود زحمت کشیده بود

جاریم بسیااااار هنرمنده

یه جاری دیگم بسیار خانه دار خوبیه

یکی دیگه تربیت بچه هاش خیلی عالیه مادر خوبیه

منم تو زمینه های دیگه خوبم

وقتی این موضوع و درک کنی که همه ادما نقاط قوت دارن و نقاط ضعف

کنار اومدن با مسائل برات راحت میشه

کل تمرکزت و بذار روی خودت

روی پیشرفت خودت

همیشه مبنای مقایسه رو بذار روی خودت با خود گذشتت

ببین امروزت چه فرقی کرده با دیروز

چقدپیشرفت کردی چقد بهتر شدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نه خداروشکرادمای خوبینتزئینات همین هدیه های یلدایی کار جاریم بود زحمت کشیده بودجاریم بسیااااار هنرمن ...

اره دقیقاً هرکس یجوری خوبه ممنونم😢🙏

اره دقیقاً هرکس یجوری خوبه ممنونم😢🙏

قربونت برم❤😍

من شدیدا دلم میخواد مهمون خونت شم🙈😁دست پر ک جااای خود دل پررررر برمیگردم😍😄

🤭😅🤭😁

عزیزممم🥰🥰🤭🤭♥️♥️😘😘

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه خداروشکرادمای خوبینتزئینات همین هدیه های یلدایی کار جاریم بود زحمت کشیده بودجاریم بسیااااار هنرمن ...

مصی جان بهت تبریک میگم بابت این دیدگاهت به زندگی😍🌱میشه اگر حوصلت کشید تاپیک اخرم رو بخونی و نظرت رو بهم بگی🥺🤍

یلداتون مبارک معصومه جان انشالله سال دیگه توخونه خودتون دوتایی یلدا بگیرید.

عزیزم گفتی توندر اوردینری سفارش دادی میشه بگی از کدوم انلاین شاپ.

نظرت  درمورد محصولات کلینیک چیه ارزش داره هزینه کنیم؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
❤😍مرسیی

عزیزم تو عالی هستی هم شخصیتت هم رفتارت. اصیل و نازنین. هیچکسو مثل شما ادم حسابی و مودب ندیدم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست