2777
2789
عنوان

یلدای امسال من 📸🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 16475 بازدید | 488 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامت باشیواقعا کد بانویی ❤️

مهربون😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سارای من☹️🥺چقد دلم برات تنگ شده فدات شمخیلیییی دلتنگ آغوش پر مهرتمدیشب خواب دیدم مشهدم.... قربونت س ...

لطف داری عزیزم 

منم دلم برای درآغوش کشیدند تنگ شده 

الهی به زودی آقا میطلبه شما رو 

من که متاسفانه خیلی وقته حرم نرفتم 

فکر کنم آقا منو دیگه دوست نداره😭

خب خدا رو شکر به خیر گذشت 

این مدت خیلی درگیر بودم و درگیر دکتر وبیمارستان هم بودم یه خورده بهم ریخته بودم 

خیلی وقت بود از خونه بیرون نرفته بودم امروز تولدم بود البته دیگه نباید بگم امروز چون گذشت 

دوستام اومدن منو بردن کافه وبرام تولد گرفتن یه خورده روحیه ام الان بهتره 

نمیدونم چرا امسال خیلی خنثی بودم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خیلی قشنگهه😍😍خوشبخت باشید😍😍عشقتون مانا😍🥰منم بذارم ببینی؟🥲🤭😍

من شدیدا دلم میخواد مهمون خونت شم🙈😁دست پر ک جااای خود دل پررررر برمیگردم😍😄

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مصی جان همه چی عالی و زیبا زمستون خوبی داشته باشی😘😘

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
ای جانمهمیشه به خوشیبمونید برای هم♥♥♥

ممنون از دعای خیرت❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم 

تو دانشگاه استاد ازمون سوال پرسیده و نمره اش قاتی نمره ی ترم میشه.

خواستم ازت خواهش کنم یه نگاه بکنی ببینی جوابی به ذهنت می رسه؟

سیتوزین تبدیل میشه به پنج متیل سیتوزین
حذف گروه آمین
تیمین

بعد از دو دور همانند سازی
منطقه یcg
میشهta
چرا دو دور؟

این سوال.

ممنون میشم اگه دیدی پاسخمو بدی 

تا ده صبح وقت دارم🥲

مصی جان همه چی عالی و زیبا زمستون خوبی داشته باشی😘😘

عزیزمی ممنون🤍😍

سلام معصومه جان.و شبت بخیر.یه سوال داشتم مرتبط با رشته ی تحصیلی تون.میشه بپرسم؟

حتما