2777
2789

به ما گفتن 1200 بدین منم ندادم و نمیدم چون هر ماه 60 تومن پول شارژ میدیم.

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم صد میدیم والا ماهیچه کنیم دیگهبازم شکر غیرانتفاعی نمیبریم سرسام اوره

کاش پول داشتم به خدا میبردم غیر انتفاعی خسته شدم دیونه شدم نه من تمام مادرای کلاس از کم کاری فوق العاده زیاد معلم یعنی ببخشید دهنم سرویس شده از اول سال تا الان تا میاد دخترم خونه اول باید بشم معلم درس بدم بعد کلی حرص خوردن تازه سرمشق بدم 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
اره بابا با پارتی بازی میان خیلیا

به خدا ما که راضی نیستیم حق الناس گردنشه الان فردا امتحان ریاضی میخواد بگیره از بچها یعنی 45 تا دانش آموز 35 تاشون ضعیفن پس چی کار میکنه معلم تو کلاس واقعا برام عجیبه همشم میگه وقت نیست منم یه قرون کمک به مدرسه نمیدم وقتی مدیر میگه همینه که هست ناراضی هستین ببرین غیر انتفاعی دیگه چه پولی واقعا بدم بابت معلم بدرد نخورشون یا مدرسه همیشه کثیف