2777
2789
عنوان

از جدایی تا ریدن درسام

139 بازدید | 13 پست

ععیییی با نامزدم بهم زدم بعد اون همه جملات عاشقانهه و تو اولویتمی بین من و خانوادش پشت اونارو گرف حتی واینساد توروشون بگه این دخترو میخام ... رفتم تو رابطه ک فراموشش کنم طرف خودش از من افسرده تره یوقتایی هستش ی وقتایی نیستش ... اوضاع درسیممم ک داغون پشیمون ک پارسال دانشگاه نرفتم راحت پرستاری بهشتی میوردم الان موندم پشت کنکور هیچی نمیخونم عصبی شدم خانوادم ازم حمایت مالی نمیکنن زیاد هوف نزدیک پریودم هس 

عزیزم چون تجربه داری میپرسم

ی رابطه جدید بعد از جدایی چ حسی داری؟ دچار مقایسه شدی یعنی دائم بخوای ادم جدید و قبلی رو مقایسه کنی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ذهنم ناخودآگاه اره گاهی

اها عزیزم

درستو بخون فداتشم پسرا موندگار نیستن ولی موقعیت اجتماعی و نتیجه کنکور تا اخر عمر همراهته و تو تک تک ابعاد زندگیت تاثیر میذاره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عاشقتم چند سالته تو

۱۹

۲سالع پشت کنکورم

پارسال تراز و رتبه م ب مامایی میخورد خر بازی دراوردم نرفتم

داشتم درس میخوندم ک خریت کردم رفتم وارد رابطه لانگ شدم ۲هفته پیش با پسره کات کردم هنوز اثرش هس هنوز تمرکز درس ندارم ب معنای واقعی دارم لگد میزنم ب اینده مو و خودم

۱۹۲سالع پشت کنکورمپارسال تراز و رتبه م ب مامایی میخورد خر بازی دراوردم نرفتمداشتم درس میخوندم ک خریت ...

وای حاجی شرایطت چقد شبیه منهههه منم ۱۹ سالمه دوسال موندم پشت پارسالم پیراها میوردم

وای حاجی شرایطت چقد شبیه منهههه منم ۱۹ سالمه دوسال موندم پشت پارسالم پیراها میوردم

بعد تو هم اینجوری هستی ک دیه هیچییییی واست مهم نیس هیچی ب کتفت نیس و با اگاهی کامل داری میرینی ب اینده ت اره؟🦦

بیا ب هم انگیزه بدیم و بخونیم خدایی

همین دیگه خونه دیدم دارم بد گند میزنم من از شهریور دارم میخونم ۱هفته استوپ زدم اصلا حالم خوب نبود

دیگه دارم میرم کتابخونه اونجا باز حالم بهتره

توهم از هرچی رابطه س بکش بیرون من خریت بدی کردم همین جوری پشت کنکور موندن چالش هست دیگه خودمون با دستای خودمون چالش اضافه نکنیم🗿

همین دیگه خونه دیدم دارم بد گند میزنم من از شهریور دارم میخونم ۱هفته استوپ زدم اصلا حالم خوب نبوددیگ ...

تو اوضاع بهتری از من داری من ریدم شانسی فک کردیم ی کد رشته مال دکترا پزشکی ولی مال دکترا دامپزشکی بود اونو قبول شدم محروم شدم تا وسط آذر جواب رفع محرومیت من اومد و خیلی اوضاع خوندنم نابوده