2777
2789
عنوان

مقام مادر بی ارزش نیست بسیار ارزشمنده

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 18 پست
اگر مادر ها به سبک زندگی خانم حضرت زهرا س زندگی و عمل می کردند ، انقدر عروس هاشون را اذیت نمی کردند، ...

بله کاملا درسته

هر کسی تو هر نقشی که باشه اگر پیرو واقعی اهل بیت(ع) باشه ظلم نمیکنه

ولی خوب، خیلی وقتها ما به چالش کشیده میشیم با والدین خودمون یا والدین همسر

و مهمه چه عملکردی داشته باشیم

به قول یکی از اساتید، همه آدمها تو این دنیا با پدر مادرشون امتحان میشن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
به حضرت زهرا گفتم من مادر دارم ولی میشه یه بار برام مادری کنی؟ همنقد خودمونی گفتم تو دلم حتی خودمم ن ...

به به هدیه حضرت زهرا(س) هست🌷

مادر ترین مادر عالم🩵

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی دوستمون خوب گفتندتکمیل کنم پیامم رو که این مادر شوهر هر طور هم که باشند باز هم مادر هستند.خدا ...

حرف ات درست، ولی مثلا مادرشوهری که سمی هست و اذیت می کنه، عروس دیگه تعهد صله رحم و ... نداره، پسرش دوست داره بره سر به پدر و مادرش بزنه.

حرف ات درست، ولی مثلا مادرشوهری که سمی هست و اذیت می کنه، عروس دیگه تعهد صله رحم و ... نداره، پسرش د ...

من میفهمم چی میگید خواهرم

اما دین به قطع رحم تو شرایط خیلی خیلی خاص و استثنایی اجازه میده. نمیشه به خاطر اختلافات قطع رحم کرد اونم با پدر و مادر که عواقبش تو دو دنیا دامن گیر میشه قطعا

پس چیکار میشه کرد؟ رو خودمون میتونیم کار کنیم

رو حساسیتهامون

ببینیم چقدر چشم پوشی کردن بلدیم

نادیده گرفتن بعضی چیزها رو به خاطر خدا بلدیم

این خودسازی متاسفانه تو زمانه ما بعضا کوچیک شمرده میشه و بعش پرداخته نمیشه و تمرکز میذاریم رو جهان اطراف نه جهان درون خودمون

به قول استاد حائری مشکلات دنیا کوچک نمیشوند؛ تو باید بزرگ شوی

ان شاالله تو دور دوم تاپیک ترک غیبت میخوام بیشتر در مورد بگم با مدد حضرت زهرا(س)