2777
2789

نکنه راست میگفتن؟؟

نباید اصلا ماهواره می‌ومد

باید جمع میکردن

ب نظرم خییییییلی عادی کردن بعضی مسائل رو

رابطه پسر دختر

البته اونایی ک عاشقن و عقد نکردن رو نمیگم

اونایی و همزمان با چند نفرن

دارم فک میکنم شاید واقعا از اون سریال های ترکیه همه چی شروع شد 

نظرتون چیه 

چرا اینجوری شد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نبابااا‌ چهه ربطی داره 

بنظره منکه اونیکی ذاتش خراب باشه با چندنفر میپره ربطی هم ب ماهواره نداره

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
نبابااا‌ چهه ربطی داره بنظره منکه اونیکی ذاتش خراب باشه با چندنفر میپره ربطی هم ب ماهواره نداره

بهش میگن جنگ نرم عزیزم 

متاسفانه آدما تحت تاثیر محیط قرار میگیرن 

خیلی خیلی عادی شده بشدت این مسائل رایج شده بین همه 

هم سیگار هم روابط نامشروع و خیانت

نازنین خانم هستم :)))

خیلی تاثیر داره 

تو فیلم هامون خیانت رو زیبا و عشقولانه نشون میده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نبابااا‌ چهه ربطی داره بنظره منکه اونیکی ذاتش خراب باشه با چندنفر میپره ربطی هم ب ماهواره نداره

به نظرم ربط داره از نظر روانشناسی تکرار رفتار از جانب کسی و یا حتی فیلم و کتاب و... میتونه باعث بشه پیش زمینه بشه اون رفتار توی ذهن ادما و مقدمه ای باشه برای انجامش

همه چی به فطرت و ذات بر نمیگرده

آرمی؟>>>