2777
2789

خانوما تو رو خدا بیاین راهنماییم کنین پسرم ۹ سالشه دندان ۶ دائمیای پایینش به عصب رسیدن و دکتر گفت ریششون عفونت کرده متخصص دندان کودک فرستادمون پیش متخصص ریشه اونم گفت ترمیم شه چهار سال بیشتر دوام نداره دندونش حالا نمیدونم چکار کنم شوهرم میگه کلا هردو دندونش بکشیم تا بزرگ شد براش ایپملنت کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نگرانی نداره که ایمپلنت میکنه راحت خراب هم نمیشه دیگه دندونش

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
بنظرتون الان بکشم تا بزرگتر شد ایمپلنت کنم براش؟

اخه نکشی میزنه بقیه پوسیده میشن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ن حتما ترمیم کنید 

پیش. یه دکتر درست حسابی .ایمیلت هم حیلی دردناکه هم بعد یه مدت باید عوض بشه

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

ببین عزیزم تا ۱۸ سالگی که نمیتونه ایمیلت کنه به نظر من دندان هاشو درست کنید ۴ سال دندون داخل دهانش باشه الان بکشی لثه هاش تحلیل میره فرم فکش عوض میشه بعدم اگه بعد ۴ سال مجبور شدین بکشید فلیپر براش بزارید تا ۱۸ سالگی