2777
2789

مهمونی که از اون اول جای چشم و هم چشمی بود هیچی .. 

یه خرید رفتن ساده استایل میکنیم. 

دیگه باشگاه ... باشگاه که جای عرق کردن و تمیز نبودن و  تمرکز روی ورزشه چشم و همچشمی کی ارایشش قشنگ تر بود ارایششش توی طول تمرین.  کی لباس بهتر میپوشه میاد 

چمون شده ؟ انگار یه مریضی مصری (مسری؟) گرفتیم همگی ... داریم باهم به قهقرا میریم... یعنی از صبح پا میشی باید به این چیزا فکر کنی...سطح دغدغه نابود ... 

یکم از پسرا یاد بگیرید کنار هم بدون حسادت کینه . هم اون که قیافش خرابه هم اون خوشگله اهم دوستن میرن میان ایفون دارشون باید سامسونگ میان رده دوست میشه ... نه دنبال زیر اب زدن نه دنبال نشون دادن ... حتی با اینکه نوع نیازشون بیشتر از ماست به دختر ولی انقدر دنبال این چیزا نیستن .. جوری که ما افتادیم پسره نخ داد نداد روم کراشه نیست ....

بابا چتونه اه؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من اینطوری نیستم واقعا زیاد

حوصله حرف زدن راجب این چیزا رو ندارم حقیقتا

کلا حوصله چیزیو معمولا ندارم😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز دوربری هاتو اگه میشه عوض کن فکر کنم آدمای رومخی هستن .ماها اینجورهستیم ولی خیلی درصدش پایی ...

همین نینیسایتو نگاه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
همین نینیسایتو نگاه

اینجا رو بیخیال خیلی درگیر نشو .ما چندتا از اقوامون خیلی درگیر مد وادا هستن وقتی میان تو جمع اصلا حس خوب رو ازبین میبرن  ولی وقتی نیستن بقیه چنان باهم خوبیم ومیگیم ومیخندیم 

اینجا رو بیخیال خیلی درگیر نشو .ما چندتا از اقوامون خیلی درگیر مد وادا هستن وقتی میان تو جمع اصلا حس ...

اره بخدا .. جمع هایی که تو این فازا نیستن عالین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40