2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زرشک پلو با مرغ وسالاد کاهو 

انواع کباب

ساندویچ های گرم و تند

کله پاچه

فسنجون و انواع خورشت ها

اکثر‌غذاها رو دوست دارم امشب دل درد بودم نتونستم شام‌بخورم‌الان یادم انداختی غذاهای خوشمزه رو🥲

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خیلی باهات موافقم،من عاشق دستپخت خودمم خیلی خودموتحویل میگیرم همه ی غذاهامودوس دارم

زن خوش دستپخت گلی ست از گلهای بهشت 😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

مرصع پلو چیه؟

متاسفانه تو ایران زیاد شناخته نشده خیلی ولی یه غذای عربی به شدتت خوشمزه‌س

پیشنهاد می کنم سرچ کنید و درستش کنید

البته یه جورایی زرشک پلو با مرغ خودمونه با مخلفات و رسیدگی بیشتر

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببخش گلمم

اشکال نداره عزیزم💔🥹

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اره والا قربون دستپختم بشم😂ببین مثلا قرمه سبزی پسرم هیچ جانمیخوره مگربا ناراحتی میگه من فقط قرمه سب ...

ای جان😅😅😅🧿🧿

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊