یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله بدددله ... ببین بابای من همینه ...بخدا کل بچگیمون تو استرس گذشت ... همش تهمت به مامان بیجاره ی من ... بخدا از بچگی مارو نگهبان مامانمون کرده بود ... بیرون میخاست بره مام باید زوری میرفتیم ..یه مدت صدای تلفناشو ضبط کرده بود شنود گزاشته بود ... تا پای طلاق رفتن ... عفونت گرفته بود بابام به مامانم میگفت تو معلوم نیست چه غلطی کردی من گرفتم.. مامانم رفت دختر زنان اون گفت شوهرت اینجاس؟ مامانم گف نه ، گف بود من جرش میدادم شوهرت عفونت داشته ک تو گرفتی ! خلاصه من هنوزم استرس تو وجودمه ... میاد خونه مثلا ما ۲نفریم ، یگیمون ۲تا چایی خورده ،سه تا لیوان باشه میگه کی بوده خونمون؟ لباسشو بخاد پیدانشه به مامانم میگه لابد دادی رفیقت ... یهو توهم میزنه من فلان رنگ لباس داشتم کو ؟ هرچی قسم میخوریم نداشتی یا پاره شد انداختیم رفت باور نمیکنه ... تورو به هرچی میپرستی منو خواهرم جفتمون استرسی شدیم و خواهرم افسردگی گرفته ... مامان من نکرد ولی تو جداشو