2777
2789
عنوان

دلم گرفته

32 بازدید | 2 پست

ععیییی با نامزدم بهم زدم بعد اون همه جملات عاشقانهه و تو اولویتمی بین من و خانوادش پشت اونارو گرف حتی واینساد توروشون بگه این دخترو میخام ... رفتم تو رابطه ک فراموشش کنم طرف خودش از من افسرده تره یوقتایی هستش ی وقتایی نیستش ... اوضاع درسیممم ک داغون پشیمون ک پارسال دانشگاه نرفتم راحت پرستاری بهشتی میوردم الان موندم پشت کنکور هیچی نمیخونم عصبی شدم خانوادم ازم حمایت مالی نمیکنن زیاد هوف نزدیک پریودم هس 

وقتی بخاطر جنس مخالف تمام ارزش و شأن و جایگاه خودت رو متزلزل می‌کنی یعنی آیندت رو داری نابود می‌کنی

تو بخاطر اون عنتر از دانشگاه بهشتی گذشتی 

افسردگی گرفتی

بعد اون قرمدنگ پشت تو نمونده

وقتی بخاطر جنس مخالف تمام ارزش و شأن و جایگاه خودت رو متزلزل می‌کنی یعنی آیندت رو داری نابود می‌کنیت ...

بخاطر اون از دانشگاه نگذشتم با پزشکی ۲۰۰ تا فاصله داشتم تو کارنامه سبز خانوادم گفتن بمونم مجدد تلاشمو کنم حیفه ولی دیگ حس درس ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.