2777
2789
عنوان

اکثر دعوا تو سایت

63 بازدید | 12 پست

تو مناسبتا هست 

روز عید ویلدا وروز زن 

همیشه بیشترین دعوا زن وشوهری تو سایت اتفاق میفته

به جای اینکه این  مناسبت ها برای شادی و حال خوب باشن

بدتر همه زجر می کشن 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی باید حق داد بهشونالان همسر عقده ای من به ننش زنگ زدهولی اصلا بروی منم نیاورده امروز روز زنه...

کاملا حق میدم به شما 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اکثر دعواهای خانوادگی زمانی هست که مردها تو خونه میمونن. مثل عید و روزهای تعطیل.

آره اینم هست 

آره مقصر اصلی اول تورمهدوم هم بیشعوری آقایونوالسلام

آره خیلی وقتا هم خانما پر توقع هستن 

ولی زنم هست یک شاخه گل بهش بدی انگار دنیا رو بهش دادی 

یه بار کامنت یه همجنسگرا رو تو به سایت خارجی دیدم نوشته بود دلیل ارتباطم با مردا اینه که نه لازمه اجاره خونه بدم نه اگه تولدش رو یادم رفت جرم میده.. چه احتیاجی به زنا دارم.‌

یه بار کامنت یه همجنسگرا رو تو به سایت خارجی دیدم نوشته بود دلیل ارتباطم با مردا اینه که نه لازمه اج ...

جالب بود 

یه بار کامنت یه همجنسگرا رو تو به سایت خارجی دیدم نوشته بود دلیل ارتباطم با مردا اینه که نه لازمه اج ...

تو چند سالته