2777
2789
عنوان

اصلا از کادو شوهرم خوشم نیومد حتی نشستم بی خود گریه کروم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست

حتی اگه از سطل اشغالم میاورد کاش ذوق میکردی و تشکر میکردی این کارت باعث شد دلش بشکنه و تا اخر عمرش دیگه دلش نیاد برات چیزی بخره

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه از سطل اشغالم میاورد کاش ذوق میکردی و تشکر میکردی این کارت باعث شد دلش بشکنه و تا اخر عمرش د ...

بابا دیگه ده ساله زندگی می کنیم هنوز نمی دونه من چی خوشم میاد 

کلا دلم گرفت کاش هیچی نمی خرید

به خودم بود پرتش می کردم بیرون معلوم نیست از کجا خریده حتما تمام جنس های مغازه اش زشتن

اسی شوهر من یه شال زشت خریده انگار برای پیرزناس، یه شاخه گل رز خریده تا گذاشتمش تو آب پر پر شد. امااااااا من یه جوری ازش تقدیر و تشکر کردم گفت بخدا شرمندت شدم حقوقمو ریختن برات طلا میخرم. 

هزارتا شال دارم که نمیپوشم اینم یکیش. چرا الکی شوهرمو ناراحت کنم؟ چرا خودمو اذیت کنم؟؟؟ خدا اصلشو درست کنه وگرنه با کادو روز زن هیچکس خوشبخت نشده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
اسی شوهر من یه شال زشت خریده انگار برای پیرزناس، یه شاخه گل رز خریده تا گذاشتمش تو آب پر پر شد. اماا ...

دیگه چند ساله دارین زندگی می کنیم 

یک بارم طلا نخریده 

اصلا تمام حسم یهو تموم شد 

خیلی دلم شکست 

خدایی ارزش داره بخاطر ی روز زن اوقاتتونوتلخ کنی اخه

بحث چند سال زندگیه نه یه شب

کلا من دختر آرومی هستم 

حتی به بچه هاش نگفت بریم برای مامان چیزی بخریم

کاش حداقل دختر بزرگم و می برد اون سلیقه داشت لاقل

دیگه چند ساله دارین زندگی می کنیم یک بارم طلا نخریده اصلا تمام حسم یهو تموم شد خیلی دلم شکست

شوهر منم طلا نخریده . مهم اینه که خواسته شادم کنه . همینکه براش مهمم کافیه دیگه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بزار لطفا کنجکاو شدیم

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.