2777
2789

چند روز قبل ازم پرسیده بود چی بگیرم گفتم نمیدونم ولی یه چیز خوب بگیر  چون چند سال بود برام هیچ مناسبتی کادویی نگرفته بود  گفت روسری بگیرم گفتم نه دیگ روسری نگیر 

امشب دوستشو فرستاده یه روسری زشششت و ارزون گرفته اورده داده به شوهرم که بده به من بدون هیچ کاغذ کادویی جعبه ای چیزی همینجوری تو مشما .با دوشاخه گل که داده بود دست بچه هام .اومد تو بچه ها گلا رو دادن  شوهرمم هیچی نداد بعد پنج دیقه گفت عه یادم رفت کادو تورو بدم و اورد از تو مشما داد بهم پسرم یهو گفت اینو عمو مهدی خریده (دوست شوهرم) .به شوهرم گفتم اره؟با بی محلی بهم گفت نه بابا 

راستش خیلی ناراحت شدم احساس کردم هیچ ارزشی برام قائل نیست و از سر اجبار یه چیزی گرفته .ادم اگه بخواد یه چیز کوچیکم برای کسی بگیره سعی میکنه بااحترام و روی خوش بده یه وصتی بزاره اونو کادو کنه 

عزیزم شاید فرصت خرید نداشته خودش🤔

اشکالی ندارد زیاد خودتو اذیت نکن خودت برای خودت کادو بخر بعدا این و بشوره ببره متاسفانه بعضی آقایون زیاد در قید و بند سوپرایز و اینا نیستن صرفا میخان از سر باز کنن😊💕

عزیزم شاید فرصت خرید نداشته خودش🤔اشکالی ندارد زیاد خودتو اذیت نکن خودت برای خودت کادو بخر بعدا این ...

چرا اتفاقا فرصت داره میبینه من خیلی سورپرایز دوست دارم سعی میکنه باهام لج کنه و منو ناراحت کنه 

چی میشه یبارم بخاطر من کاری ک منو خوشحال میکنه انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا فرصت داره میبینه من خیلی سورپرایز دوست دارم سعی میکنه باهام لج کنه و منو ناراحت کنه چی می ...

توعم روز مرد جبران کن براش😂🤷🏻‍♀️

بعد یه روسری خوشگلم بخر برا خودت بگو نه که جنابعالی وقت نداشتی برام خودت خرید کنی این و گرفتم برات بپوشم😁

توعم روز مرد جبران کن براش😂🤷🏻‍♀️بعد یه روسری خوشگلم بخر برا خودت بگو نه که جنابعالی وقت نداشتی بر ...

مردا که براشون اصلا مهم نیست کادو خریدن 

اصلا.     دارم بهش شک میکنم یکی دوساله خیلی عوض شده نکنه داره بهم خیانت میکنه 

مردا که براشون اصلا مهم نیست کادو خریدن اصلا. دارم بهش شک میکنم یکی دوساله خیلی عوض شده نکنه دار ...

نه بابا بدتر با این فکرا خودتو اذیت نکنننن

مگه تو رابطه و اینا هم سرده؟