2777
2789
عنوان

چی میشه که حس میکنی جوو خونه سنگینه

955 بازدید | 127 پست

یه سالو نیمه اومدیم این خونه مستاجریم.همش بدبیاری.قرض.چک بدبختی.شوهرم ده سال پیر شده امشب میگع خسته شدم دیگه مرگم چیز خوبیه راحت میشی از همه چی.هیچیمون برکت نداره حتی برنج گوشت هرچی میخره باز خالیه.حس میکنم جو خونم سنگینه حالم خوش نیست همش عصبیم حوصله ندارم‌.شوهرم امشب میگه چندوقته انگار وارد خونه میشم خوابم میگیره حس خواب دارم یه جوریم.درسته حالا برل پول پیش پول درصدی گرفتیم بی برکتیش برا اونه این پولم هیچ‌جوره جور نمبشه خلاص شیم.شب میخوابم التماس خدا میکنم فردا یع معجزه کن برامون.دلم برا پسرم میسوزه این روزا اصلا حوصله چیزی ندارم عصبیم همش داد میزنم دعواش میکنم.خسته شذم از این وضع زندگیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشالله مشکلتون حل بشه و گره های زندگیتون باز بشه

درکت میکنم منم یه دوره ای خیلی اذیت شدم و همین مشکلاتو داشتم

سعی کن معنویات رو پررنگ تر کنی توی زندگیت

کسی نییت از لحاظ مالی کمکتون کنه پدرت یا پدر شوهرت؟

عزیزم🥲

یکبار با صدای بلند سوره بقره رو توی خونتون پخش کن 

اسپند و چوب دارچین هر شنبه دود کن 

صدقه بده و سوره واقعه زیاد بخون برای رزق و روزی معجزه ست این کسلی و سنگینی بنظرم برای فصل پاییزم می‌تونه باشه لباسهای رنگی رنگی بپوش آهنگ بزار تو خونه سعی کن سرحالشون کنی انشاءالله مشکل مالیتونم زودتر حل شه✨

عزیزم ایشالله مشکلتون حل بشه و گره های زندگیتون باز بشهدرکت میکنم منم یه دوره ای خیلی اذیت شدم و همی ...

نه هیچکس نداره چک دازه چندروز دیگه یعنی روز و شبمون یکی شذه

عزیزم🥲یکبار با صدای بلند سوره بقره رو توی خونتون پخش کن اسپند و چوب دارچین هر شنبه دود کن صدقه بده ...

به خدا میخونم واقعه چله عاشورا.کلا دل و‌دماغ هیچی ندارم شوهرم افسردع اس منم مث خودش شدم

نه هیچکس نداره چک دازه چندروز دیگه یعنی روز و شبمون یکی شذه

تاپیک قبلیتو یکمش رو خوندم

خیلی سخته عزیزم کامل درکت میکنم🥲اصلا یاد مشکلات خودم افتادم

نزدیک زایمان اولم شوهرم پول نداشت برای خرج زایمان و ....نیم ستمو فروختم توی پاساژ طلا فروشی یواشکی بعض کرده بودم و اشک تو چشمام بود تو دلم‌میگفتم نزدیک زایمانه جای اینکه برام‌طلا بخره همونی که دارمو هم داره میفروشه

همه زندگیا سختی و اسونی داره ایشالله که زودتر زندگی روی خوشش رو بهتون نشون بده

حدیث کسا بخون هرروز اگر ادم‌معتقدی هستی😘

عزیزم انشاءالله که میگذره بعضی ماه ها برکت ندارن انشاءالله این ماه قشنگ و پر برکت باشه براتون متاسفانه ادامه بدین پسرتم روحیه ش بد میشه به خاطر اون سعی کن قوی باشی و سرپا شی دوباره🥲

تاپیک قبلیتو یکمش رو خوندمخیلی سخته عزیزم کامل درکت میکنم🥲اصلا یاد مشکلات خودم افتادمنزدیک زایمان ا ...

ممنون عزیزم انشالله.اره اعتقاذ دارم هرروز واقعه و‌عاشورا میخونم چشم کسا هم میخونم

عزیزم انشاءالله که میگذره بعضی ماه ها برکت ندارن انشاءالله این ماه قشنگ و پر برکت باشه براتون متاسفا ...

شبا نگاش میکنم دلم میخاد از عذاب وجدان بمیرم مامان بابای افسرده و عصبی به چه دردش میخوره😔