2777
2789
عنوان

چی میشه که حس میکنی جوو خونه سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 127 پست
عزیز باهمین پول پیش واجاره ۵۰ متری یه محله پایین تر بگیر من خونه خودم بود اجاره دادم الان اومدم مستا ...

باید تا مرداد صبر کنم هرطور شدع نمیذارم تمدبد کنه شوهرم براش غوله اثاث کشی و جابه حایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول نیست بذاریم روی پول این خونه .محله پایینیم

عزیز اگر طلا داری بفروش بذارروی رهن خونه من خودم تجربه کردم الان بعد از سه ماه که خونه رو عوض کردم میگم کاش زودتر انجام میدادم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
هر کی یه چیزی میگه ولی خوب چیزی که زیاد شنیدم اینه که یا کسی که فروخته راضی نبوده و ملکشو فروخته ،یا ...

من میگم شایذ یع علتشم پول درصدی که گرفته باشه.اما خوب حالم تو این خونع خوش نیست

هر کی یه چیزی میگه ولی خوب چیزی که زیاد شنیدم اینه که یا کسی که فروخته راضی نبوده و ملکشو فروخته ،یا ...

مابابتش پول دادیم اخه .ولی جن داشت اینجا 

لایک نکنید .توروخدا 
عزیز اگر طلا داری بفروش بذارروی رهن خونه من خودم تجربه کردم الان بعد از سه ماه که خونه رو عوض کردم م ...

هیچی ندارم به لطف این خونه همرو دادم برا ماشین و چ کع میگه ماشینو مجبورم بفروشم.واممونم که پایان خدمت میخواست نداشت ندادن.گرفتاری یکی دوتا نیست

مابابتش پول دادیم اخه .ولی جن داشت اینجا

آره عزیزم شما پول دادید ولی اون آهش هنوز هست ،نمیدونم والا بازم میگم اینا چیزاییه که شنیدم شاید هزارتا دلیل دیگه هم داشته باشه ولی فقط میدونم یه خونه که نحس باشه فقط بدبختی میاره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عزیز اگر طلا داری بفروش بذارروی رهن خونه من خودم تجربه کردم الان بعد از سه ماه که خونه رو عوض کردم م ...

خونه مال خودمونه .رو دستمون مونده کی میاد اینو بخره

لایک نکنید .توروخدا 
اونم مسلما هست کاش نمی‌گرفتید، سعی کن زودتر پس بدید

مجبور بودیم هرچی زور میزنیم جور نمیشه قرار بود وام بگیریم بذیم که لحظه اخر گیر پایان خدمت دادن نداشت دیگع ندادن هی بدبیاری