2777
2789

درماندم به راهنمایی خواهرانه نیاز دارم نه سرزنش

(خلاصه میگمش )من حدود ۵سال با کسی بودم بعد حدود ۲سال اون بیخیال شد من ول کن نبودم هی میرفتم زنگ میزنم نمیتونستم تحمل کنم 

اون وقتی بود خوب بود 

ولی دیگه نه 

اذیتم کرد خیلی هم اذیت کرد 

اگه بدونین من چی کشیدم اون به یهجاش نبود شاخ درمیارین 

یه مدت تیک عصبی گرفته بودم به سرم ضربه میزنم با هرچیزی که بهش فکر نکنم ولی هیچ به هیچ 

اخرین بار باهم رابطه داشتیم 

من فکر کردم اون برگشته ولی هیچ گفت هیچی بینمون تغییر نکرد 

اینارو اینطوری میگم ولی ایقد عادی نبود من سر این روانی شدم به معنای واقعی زده بود بسرم 

دیگه قلبمم به مغزم کنار اومد که بشین دختر دیگه تلاش کردن بسه نمیشه 

ولی الان بازم حالم بد شده 

چرا اخه فراموش نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۵ سال باهاش بودم دیدم داره اذیت میکنه ولش کردم اونوقت ک نبودم عزیز شدم

برا خودم تایم گذاشتم ب خودم رسیدم باشگاه درسو دانشگام کلاس تفریح با دوستم برنامه کوه چیدیم وقت فکر کردن بهشم نداشتم

۵ سال ک میگم دوس بودیم ههروز باهم بیرون بودیما ن الکی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من ۵ سال باهاش بودم دیدم داره اذیت میکنه ولش کردم اونوقت ک نبودم عزیز شدمبرا خودم تایم گذاشتم ب خودم ...

من منم الکی نبود که حتی چن سال بعد نتونستم فراموش کنم 

من باید از این ادم بدم بیاد خیلی اذیتم کرد ولی اصلا فقد دلم تنگ میشه

من منم الکی نبود که حتی چن سال بعد نتونستم فراموش کنم من باید از این ادم بدم بیاد خیلی اذیتم کرد ولی ...

طبیعیه تو سعی کن ب خودت برسی درست میشه همش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

طبیعیه تو سعی کن ب خودت برسی درست میشه همش

من دلم میخواد بطونم زندگیمو در اینده با بچه با یکی که کنارم باشه تصور کنم نه شخص خاصی کلا میگم 

ولی نمیشه اصلا نمیتونم فکر کنم روزی بخوام ازدواج کنم

من دلم میخواد بطونم زندگیمو در اینده با بچه با یکی که کنارم باشه تصور کنم نه شخص خاصی کلا میگم ولی ن ...

اولشه از الان ب ازدواج فک نکن دنبال سرگرمی باش یا کلاس یا باشگاه یا درس یا کار

ای بابا ولش کن داری خودت رو عذاب میدی ..حواس خودت رو پرت کن ورزش کن تا از یادت بره .. ببین اوایل سخت ...

اخه اوایل نیست چند سال گذشته 

زندگیمو اتیش زد 

تمام خط قرمزامو رد کرد من حس ناپاک بودن بخودن دارم

احساس میکنم هیچوقت لایق ازدواج کردن نیستم 

اولش نیست اخه خیلی مشغله دارم بخدا

خودت میخوای مدام بهش فکر کنی کاری نمیشه برات کرد تا خودت نخوای چیزی عوض نمیشه

بدون هرچقد بری سمتش اون دور میشع