2777
2789
عنوان

دختری که تا نصفه شب

219 بازدید | 21 پست

دختری ک بیاد تا ۱۲/۱ نصفه شب خونه پسر باشه 

دید پسر راجبش چیه؟ یواشکی بره خونه پسره و تا نصفه شب اونجا باشه

یا دختری ک با دوست پسرش ساعت چهار صبح پاشه بره خونه پسره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه نظری میتونه داشته باشه غیز از اینکه این دختر خرابه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نبابا 

مگه اینطور چیزام هس؟

من تازه اینطور چیزا رو دارم میشنوم

+در حال آپلود...۱٪

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

ون دوران دوستی همین ساعتا برمیگشتم چه ربطی داره میرفتیم بیرون ۱ ۲ برمیگشتم دیگه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

همچین دختریو میشناختم ازدواج هم کرد با پسره ولی خیلی زود طلاق گرفتن

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
ون دوران دوستی همین ساعتا برمیگشتم چه ربطی داره میرفتیم بیرون ۱ ۲ برمیگشتم دیگه

خب اون فرق داره پسره اگر همزمان با چند نفر باشه و هرسری هم یکی بره خونش چی