2777
2789
الانم هست؟ حسس میکنی؟ پریود میشی اذیت نمیکنه؟

آره ده ساله است نه اصلا درد ندارم و حسش نمیکنم فقط روزا اول عادت ماهیانه یکم خونریزی بیشتر میشه که به باردار نشدن میارزه

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂همسرم اگ بدونه هر چقذر هزینش باشه میده ک با خیال راحت دگ پیش بره از اول ازدواجمون اصلا از کاندوم ...

بچه داری.  تا جایی که من میدونم برای ای یو دی باید یه بچه داشته باشی.      چرا قرص نمیخوری اگر انقدر  مشتاقه همسرت.  

بچه داری. تا جایی که من میدونم برای ای یو دی باید یه بچه داشته باشی. چرا قرص نمیخوری اگر انقدر ...

چقدر قرص بخورم….

بدنم داغون میشه سالی میگن دوبار باید مصرف کنی اورژانسی

اصلا بچه نمیخام 

آره ده ساله است نه اصلا درد ندارم و حسش نمیکنم فقط روزا اول عادت ماهیانه یکم خونریزی بیشتر میشه که ب ...

عزیزم شماهم بین دوره های عادت ماهیانه لکه  بینی هم داری یا من چون تازه گزاشتم اینجوری هستم 

عزیزم شماهم بین دوره های عادت ماهیانه لکه بینی هم داری یا من چون تازه گزاشتم اینجوری هستم

نه من اصلا لک بینی ندارم و عادت هم درست سر موقع است 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
بچه داری. تا جایی که من میدونم برای ای یو دی باید یه بچه داشته باشی. چرا قرص نمیخوری اگر انقدر ...

ن بابا بچه چیه

نمیدونم بعضیا چطوری واسه باردار شدن دعا و گریه میکنن 

دونفره واقعا همچی ارومتره 

چقدر قرص بخورم….بدنم داغون میشه سالی میگن دوبار باید مصرف کنی اورژانسیاصلا بچه نمیخام

قرص اورژانسی نه ال دی.  برو پیش دکتر. مارک خوبشو بگیر که عوارضشم کم باشه ولی برا ای یودی باید یه زایمان داشته باشی این طوری نمیشه