فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 عنوان ای یو دی کسی امتحان کرده 140 بازدید | 39 پست هزینش چقدره درد دارع؟ کجا ها انجام میدن و ایا واقعا بارداری رو متوقف میکنه حتی اگه منی مستقیما بریزه دیروز | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15238 ۴ سال پیش ۳۰۰. انجام دادم. با دوتا زنداداشام رفتیم. رو اونها جواب نداد ولی برا من خوب بود. راحت شدم. اره. مشگلی نداره.
فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 جای خصوصی تا ۷ ملیونم نیگیره درد داره گذاشتنش؟
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15238 ۴ سال پیش ۳۰۰. انجام دادم. با دوتا زنداداشام رفتیم. رو اونها جواب نداد ولی برا من خوب بود. راحت شدم ... پیش ماما انجام دادم ولی این ماما رو خیلی وقته میشناسم. سابقه کارش زیاده و کارشم خوبه. سر پاییه وقتی نمیگیره از ادم
mamiasma عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 938 من پارسال گذاشتم زیاد درد نداشت مثل معاینه است یکم زمانش بیشتره حدود دو تومن خرج کردم تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 ۴ سال پیش ۳۰۰. انجام دادم. با دوتا زنداداشام رفتیم. رو اونها جواب نداد ولی برا من خوب بود. راحت شدم ... استزس باردار شدن ادمو میکشه همسرم همش رابطه محافظت نشده میخاد و اصلا کاندوم نمیخره و نمیخاد استزس منو میکشه هرماه بنظرم ای یو ذی عاقلانس واقعا
فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 من پارسال گذاشتم زیاد درد نداشت مثل معاینه است یکم زمانش بیشتره حدود دو تومن خرج کردم منی شده مستقین بریزه و باردار نشده باشی
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15238 استزس باردار شدن ادمو میکشه همسرم همش رابطه محافظت نشده میخاد و اصلا کاندوم نمیخره و نمیخاد استزس من ... اره امتحان کن خیلی راحت میشی امید وارم فقط با بدنت سازگار باشه. اگه. اکی شد تا ۱۰ سال راحت میشی
فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 من پارسال گذاشتم زیاد درد نداشت مثل معاینه است یکم زمانش بیشتره حدود دو تومن خرج کردم الانم هست؟ حسس میکنی؟ پریود میشی اذیت نمیکنه؟
mamiasma عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 938 منی شده مستقین بریزه و باردار نشده باشی آره کلا درصد بارداری با آیودی کمتر از یه درصده تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
فاطمهه۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 103 اره امتحان کن خیلی راحت میشی امید وارم فقط با بدنت سازگار باشه. اگه. اکی شد تا ۱۰ سال راحت میشی 😂😂همسرم اگ بدونه هر چقذر هزینش باشه میده ک با خیال راحت دگ پیش بره از اول ازدواجمون اصلا از کاندوم استفاده نکردیم همش با ترس و استرس شدید