2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 75 پست

@niniyar_5  

نی نی یار ۵ وقتی ما داریم‌گریه میکنم و دور هم راجبه موضوعی حرف میزنیم و ناراحتیم که نه بحث سیاسی بود نه دعوا واسه چی ترکوندین؟دلیلش؟

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
آره بخدا یعنی کسی هست از مرگ سربازا مثلا خوشحال بوده باشهناراحت بشه از اینکه ما ها ناراحتیم گزارش بز ...

💔🥲

یه عده واقعا حالشون خوب نیست حال یه مملکتم بهم میریزن

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بخدا یعنی کسی هست از مرگ سربازا مثلا خوشحال بوده باشهناراحت بشه از اینکه ما ها ناراحتیم گزارش بز ...

معلوم نی چشونه 

از چی میسوزن 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

💔🥲یه عده واقعا حالشون خوب نیست حال یه مملکتم بهم میریزن

دقیقا🫠💔

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

معلوم نی چشونه از چی میسوزن

هیچوقت فکرشو نمیکردم چنین تایپکی گزارش بزنن...

حالا یا مشکلشون با لر هاس یا با سربازای بنده خدا یا اینا خودشون کلا مشکل دارن 

که در هر صورت مریضن

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

@niniyar_5    گلی جانم تاپیکمو برگردونید 

بهرحال من دوباره تاپیک میزنم در موردش چون نه سیاسی بود نه قومیتی 

دلیلی نداشت برای ترکیدن 

ولی اینبار اگه ترکید باید ببینید کی پشت گزارش زدنای بیخوده 

مننونم از پیگیری شما نینی یارای زحمت کش

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

هیچوقت فکرشو نمیکردم چنین تایپکی گزارش بزنن...حالا یا مشکلشون با لر هاس یا با سربازای بنده خدا یا ای ...

با ماست انگار

@niniyar_5  

نی نی یار این همه تگت میکنیم جواب نمیدید اما الکی تاپیک و در عرض یه دقیقه میترکونی ما به اندازه کافی ناراحتیم گفتیم بیاید دلیلشو یگید

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اینجا رو گزارش بزنن بیرون میخوان چی کار کنن

از مردمون هم میترسن فک کن از زندمون چه وحشتی دارن

@niniyar_5 نی نی یار این همه تگت میکنیم جواب نمیدید اما الکی تاپیک و در عرض یه دقیقه میترکونی ما به ...

به نی نی یار گفتن جواب نده😂

@niniyar_5 نی نی یار این همه تگت میکنیم جواب نمیدید اما الکی تاپیک و در عرض یه دقیقه میترکونی ما به ...

اگه بقیه بودن الان حتی پیگیری کرده بودن کی بوده و تعلیقش میکردن 

حتی اینجا هم تبعیض

اگه بقیه بودن الان حتی پیگیری کرده بودن کی بوده و تعلیقش میکردن حتی اینجا هم تبعیض

ولش کن دیگ زورش به همین سایته😂