2777
2789
عنوان

راهکاری برای جوش سرسفید ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست
همون سمتی هست که می‌خوابی رو بالش؟

نه سمت مخالف

رو بالشتیمو همیشه میشورم یه دستمال نخی هم روش پهن میکنم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش سریع باید کرم آب رسان بزنی خب

خب میگم کلا به صابون حساسم خارش و قرمزی میگیرم

ابرسانم بزنم طول میکشه تا حس کشیدگیش بره و خشکیش رفع بشه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اگه سر سفیده نمیسوزه ..اونی که چربی جوش رو برات تخلیه میکنه خودش بلده فقط یه کم درد داره

باید برم فیشیال پس

پرنده تو خونتون نداری؟ یه بار یکی بود دادشش کفتر آورده بود صورتش جوش زده بود

نه

پرنده تو خونتون نداری؟ یه بار یکی بود دادشش کفتر آورده بود صورتش جوش زده بود

بعدم اخه سرسفیده

جوش سر سفید نشونه عفونته‌. یه بار یکی رفته بود دکتر طب سنتی حجامت کرده بود رو صورتش جوشاش رفع شده بو ...

عفونت کجا؟

داریم منتها نمیدونم کدوم خوب ترن

البته یکی بود کارش واقعا عالی بود که از شهرمون رفت