2777
2789

من چندسال بخاطر سروصدا وشلوغی ودرکوبوندنای خواهرشوهرم وبچهاش هیچی نمیگفتم امااین موضوع خیلی منوعذاب میدادبارهااز خواب میپرسیدم باحالت وحشتناک وتپش قلب یامیترسیدم بالاخره بعدچندسال نمیدونم شوهرم بهشون گفت یانه که بدتردرارو میکوبیدن میومدن میرفتن ولی پدرشوهرمادرشوهرم خدایی رعایت میکردن وهمه واقعا هرکی میومد این درارو عادی میبست الا این خواهرشوهرمو بچهاش اصلا انگار زورشون میومد که اینکارکنن منم هی نخواستم خودم بگم که ناراحت نشن ولی واقعا گفتنش هم میدونم فرقی نداشت اما امروز بعدناهارنشسته بودیم خواهرشوهرم اومد رفت بیرون ودوباره داخل شد دروخیلی محکم بست گفتم چقد درومحکم میبندین باارامش گفتم گفت حواسم نبودببخشید(درحالیکه مانزدیک یکساله هی از طریق مادرشوهرمینا بهشون گفتیم که خواهشا درو عادی ببندید هی ارومم نمیخادببندید)خلاصه گفتم این سارا ینی دخترش هم دروخیلی محکم میبنده ینی قشنگ من متوجه میشم که سارا کی میره میاد (اخه مابامادرشوهرتویه ساختمونیم)وخلاصه بقیه شرو کردن ازجمله شوهرخواهرشوهرم گفت منم بدم میاد وحساسم اذیت میشم کسی اینطوری درببنده ولی دیگه بقیه میگفتن تواپارتمانا این چیزا عادیه واینا ولی من نمیدونم کاردرستی کردم توجمع گفتم یانه اینو اما بعدچندسال کاش حداقل زودترمیگفتم یااصلا نمیگفتم وخب درادامه هم گفتم وخندیدم باهاشون که حس نکنن جو سنگین شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نتیجه داد یانه؟

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

به نظرم بد نگفتی چون رعایت ادب هم کرده بودی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

بعضیا دست خودشون نیس. ماهم بچه ی یکی از همسایه هامون و شوهر اون یکی همسایه مون درو محکم می‌بندن خیلی ام گفتیم اما انگار بلد نیستن طور دیگه ببندن

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.
بعضیا دست خودشون نیس. ماهم بچه ی یکی از همسایه هامون و شوهر اون یکی همسایه مون درو محکم می‌بندن خیلی ...

دقیقا انگار ببخشید اینو میگم ولی بعضیا ذاتا به معنای واقعی کلمه بی فرهنگ هستن وهرچیم میگی انگارحالیشون نمیشه خیلی عجیبه

وسواس دارم همش فک میکنم حرفم موجب ناراحتی توجمع نشه

منم همینطوری بودم و همینطوری هستم تا حدودی ولی کمتر 

یعنی میرفتیم مهمونی میومدیم تا صبح پلک رو هم نمیذاشتم تا ببینم حرف بدی زدم نزدم کلیم ببخشید ببخشید میکردم 

کسی به من تنه میزد من میگفتم ببخشید 

اصلا یکی از دلایلی که عضو نی نی سایت شدم همین وسواس بود که ببینم بقیه نظرشون در مورد کارام یا حرفام چیه 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸