2777
2789
عنوان

طرز برخوردتون با آدمای مودی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست

بی تفاوت باش

اتفاقا چند وقت پیش یک تاپیک اینجوری درمورد دوستم زدم اما به این نتیجه رسیدم که وقتی اینطوری می‌کنه محل صگ بهش ندم هرچند که صمیمی هستیم اگه رابطه دو طرفه هست باید به فکر سلامت روان دو طرف باشیم نکه بخوام سکوت کنم و زجر بکشم از بی محلیش که اون‌مودیه؟!

به درک که مودیه مگه من مامان باباشم که مجبور باشم تحملش کنم و به خودم شک‌کنم که آیا من کاری کردم که طرفم داره این رفتار رو نشون بده یا شبانه روز بشینم بهش فکر کنم و تمرکزمو از دست بدم که فلانی چرا این رفتار رو کرد چرا فلان حرف رو زد چرا بی محلی کرد چرا بهم امروز گفت حوصله ندارم اما حوصله بقیه رو داشت...

به درک تو مهم تری اسی جونم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم هر وقت خوب حرف زد و بگو و بخند کرد شما هم باهاش بگو و بخند ،هر وقت هم محل نزاشت شما هم مثل خ ...

ولی من نمی تونم دو رو داشته باشم

شده روزایی که تو دلم غوغا بوده ،ولی تو ظاهر با همه لبخند زدم

دوست ندارم عبوس کنم

ببین ی توصیهزیاادی به ادما نزدیک نشو ک بخوان اونا ازت دور شنیااین حرفا پیش،بیادفاصله و اندازه مناسبا ...

بهشون نزدیک نشدم

بطور اتفاقی اونم دم در خونه بابام دیدمشون

وگرنه سال تا ماهم نمی بینمشون

همیشه اتفاقی سر راهم سبز میشن

چی بشه یکی تو فامیل بمیره توی مراسمات ببینمشون

سلام علیک علیک سلام هرچی گفت نمیخوای جواب بدی بگو چطور مگه

پشیمون شدم بهش گفتم بفرمایید داخل،آخه دم خونه بابام بود

اونم زوری جواب سلامم رو داد و رفت

آخه بگوو مگه ارث پدری تو خوردم که اینجوری برخورد میکنی

🤕🤕🤕🤕

دور از جون دیوونه شدن ملت با خودشون درگیری دارن