2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از آلودگی هوا صرفنظر میکنی قطعا و یقینا اصفهان چون مردم خوبی داره زبان خاصی ندارن و پاک و آدم حس ...

اصفهان اولین چیزی که خوشم اومد رانندگی خوبی بود که داشتن

ولی در مقایسه با شهر های دیگه امکانات بهتری داره به جز مشهد

میگی چه بدی داره ؟دایی ام اینا می خواستن برن اونجا

از نظر من شلوغ هست تازه زیارت هم دیر به دیر بری حرم عشق میکنی نزدیک حرم که باشی اون اندازه که ادم واسه رفتن حرم شوق داره دیگه اون حال ذوق وجود نداره

چرا دلت میگیره؟شیراز از نظر من خوبه اصفهان مشهد شهر شلوغی هستن من به شخصه از شلوغی خوشم نمیاد

نمیدونم فکر کنم چون تو گودال هست شیراز یا خیاباون های باریکی داره

حس دلگیر میده...‌

ولی ادمهای خونگرمی داره

اصفهان بهترین شهر ایرانه از هر لحاظ به جز آب و هواش که نابود شده متاسفانه

اصفهان اگه به جز طبیعت هواش فاکتور بگیریم شهر تاریخی و خوبی هست بابام هم دوستش داره

ولی خودم احساس میکنم تو مشهد بیشتر بهم خوش میگذشت فکر کنم بخاطره مراکز تفریحی خرید زیادی که داشت...

عاااشق اصفهانم خیلیی خوشگله اصلا شهریه که آدم کیف میکنه توش

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊