2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6724 بازدید | 226 پست
چون تو رژیم هستم برام ترازو خرید 😆

کاربردی👌😆

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ففط چندسال اول ازدواج تولد و روز زن اینا کادو میگرفت شاید دو سه سالبعدش دیگه یا هیچی یا پول فقط م ...

بهش غیرمستقیم بگو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
برای من هیچی نخرید یه تبریک خشک وخالی هم نگفت فدای پسرم بشم ازصبح صدباربهم تبریک گفته

عزیزم،خداحفظش کنه

😂😂😂😂فقط اون حس آسودگیت

آسوده نیستم آبجی. دیگه عادت کردم. منم روز مرد وقتی با پولاش برای پدر و برادرم کادو میخرم، انتقاممو خواهم گرفت. 🤣🤣

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آسوده نیستم آبجی. دیگه عادت کردم. منم روز مرد وقتی با پولاش برای پدر و برادرم کادو میخرم، انتقاممو خ ...

😂دقیقا

مثل اون کاربر خودت براخودت هدیه میگرفتی

بهش غیرمستقیم بگو

عزیزی تو

مستقیم گفتم هزاربار یک شاخه گل از سر چهارراه بخر 

هیچی

پسرم گریه میکرد جلو روم توروخدا من ارزومه یکبار واس مامان بریم خرید خودم چیزی بخرم نرفت

پول داد منم پول میدم دیگه بمیرمم خرید واسش نمیرم

😂دقیقامثل اون کاربر خودت براخودت هدیه میگرفتی

به خندم نگاه نکن. واقعا حالم گرفت. الانم دلم میخاد گریه کنم. خیلی ناراحت شدم. اما میگم عیب نداره. برای مادر و خاهرم کادو داد. حالا به پای من نوشته دیگه. میگه برا اونا داده انگار برا من داده. اما از حرفش ناراحت شدم که اصرار داره روز مادره. و میخاست به جاس برا خاهرش کادو بخره. خاهرش کلی آدم براش کادو میدن. به من هیشکی هیچی نداد. هیچ وقت اولویت نبودم. هچ وقت.چقد دیرآدم به بعضی چیزا میرسه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیز تویی والا که زود متوجه شدی وای من به بعضی ها میگم اصلا میپرن بهمممم چی گفتم مگه؟چقد خوبه شما ان ...

شاید متوجه نمیشن شایدم یه سری تعصبات خاص دارن 

شما لطف داری به من❤️🩷❤️🩷

500 رند میکرددیگه🫢

نداشت تو کارتش دیگه🫠

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عزیزی تومستقیم گفتم هزاربار یک شاخه گل از سر چهارراه بخر هیچیپسرم گریه میکرد جلو روم توروخدا من ارزو ...

به قول خودت شماهم دیگه خرید نری شاید متوجه اشتباهش بشه