کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
حال ندارم بلندشم عکس بذارم ، یه گل مصنوعی با یه پالت سایه عروسکی ، خیلی ذوق مرگ شدم فکر نمیکردم چیزی بخره چون این ماه بخاطر من دستش خیلی خالی شد دوسوم حقوقش بهم داد دندونام درست کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مشت زد رو دماغم شانس منه بد بختی تولدم یه جور کتک خوردم روز زنم یه جور 😔
چرا🥲
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
واییی چه عجیب حالا چند گرفتیش ببین عزیزم من تاحالا بیرون قهوه خوشمزه نخوردم مثل اونی که خونه درست می ...
من اتفاقا اصلا قهوه و چیزای تلخ دوست ندارم تو بار گرم بیشتر هات چاکلت و نسکافه و اینا دوست دارم گفتم بزار یه امتحانی کنم ولی خب هر جایی خوشمزه نیست ما ام یه جا های خاص تو شهرمون هست که کیفیت کارشون خوبه
۵۰ عزیزم
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
منم به همسرم گفتم کادو نگیره آخه الان یکم دستش خالیه تازه چند روز پیش هم تولدم بود بهم گل و هدیه داد ...
خدابراهم نگهتون داره
همراه یه گل شیشه ای از طرف همسر. یه شاخه گل هم پسر خالم آورده بود برام
به به😋
وای چه مسخرهههه اگر بازم دوتا روز پدر میخای بخری چرا خوب جدا جدا الان نگرفتی کارت از رو بی عقلی ما ...
حالا چرا میزنی و انقد بد صحبت میکنی
مادرم اتفاقا هیچ توقعی نداره بیشتر سوپرایز شدن حالشو خوب میکنه که اگر این کارو کنیم قطعا سوپرایز میشه امروز هم اصلا موقعیتشو نداشتیم بریم بیرون
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻