2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6149 بازدید | 225 پست

من نمیدونم چرا از این مناسبتا خوشم نمیاد

اصن دوس ندارم شوهرم یا بچه هام بیفتن تو زحمت معذب بشن  اخه هر موقع هرچی بخام برام میخرن ،چه کاریه یه روز تو سال تو معذوریت قرار بگیرن

حال ندارم بلندشم عکس بذارم ، یه گل مصنوعی  با یه پالت سایه عروسکی ، خیلی ذوق مرگ شدم فکر نمی‌کردم چیزی بخره چون این ماه بخاطر من دستش خیلی خالی شد دوسوم حقوقش بهم داد دندونام درست کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشت زد رو دماغم شانس منه بد بختی تولدم یه جور کتک خوردم روز زنم یه جور 😔

چرا🥲

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
واییی چه عجیب حالا چند گرفتیش ببین عزیزم من تاحالا بیرون قهوه خوشمزه نخوردم مثل اونی که خونه درست می ...

من اتفاقا اصلا قهوه و چیزای تلخ دوست ندارم تو بار گرم بیشتر هات چاکلت و نسکافه و اینا دوست دارم گفتم بزار یه امتحانی کنم ولی خب هر جایی خوشمزه نیست ما ام یه جا های خاص تو شهرمون هست که کیفیت کارشون خوبه

۵۰ عزیزم 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
دریغ از یه تبریک

روزت مبارک❤️

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
هچچچچچچ

روز مبارک گل🌱

منم به همسرم گفتم کادو نگیره آخه الان یکم دستش خالیه تازه چند روز پیش هم تولدم بود بهم گل و هدیه داد ...

خدابراهم نگهتون داره

چقد حس خوب

دیگه زیادی خرج کرد برام گفتم دیگه زیاد توی زحمت نیوفت.

خرج پیامک😂

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

همراه یه گل شیشه ای از طرف همسر. یه شاخه گل هم پسر خالم آورده بود برام

به به😋

من گل همیشه بهارم 🌼😊

از بوته خار توقعی ندارم🌵😏

سرفا جهت آرامش اعصاب  چند بار تکرار کنید اونایی که کادویی دریافت نکردین😘

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
وای چه مسخرهههه اگر‌ بازم دوتا روز پدر میخای بخری چرا خوب جدا جدا الان نگرفتی کارت از رو بی عقلی ما ...

حالا چرا میزنی و انقد بد صحبت میکنی

مادرم اتفاقا هیچ توقعی نداره بیشتر سوپرایز شدن حالشو خوب میکنه که اگر این کارو کنیم قطعا سوپرایز میشه امروز هم اصلا موقعیتشو نداشتیم بریم بیرون

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
؟

گلی میخوام تاپیکشو قفل کن دهنم صاف شد تو تاپیکای خودش میگم نمیبینه 🌹🌹🌹

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏