2777
2789
عنوان

خیانت

77 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم خیلی تاپیک های مردم رو میخوندم تصمیم گرفتم خودمم بیام حرفمو بزنم بلکه فرجی شد

راستش پدرم خیلی آدم خیانت کاریه شاید بگید خب الان اکثر مردا کارشون همینه آره قبول دارم حتی مادرم آنچنان مشکلی نداشت یعنی نه اینکه براش مهم نباشه ولی خب براش عادی شده بود اما امسال واقعا شورش رو در آورده به هرکی از فامیل هم میگیم بیان کمک کنن حداقل بدونن مامانم تنها نیست کمتر به مامانم دری وری بگه هیشکی براش مهم نیست فامیلای ما یه اخلاقی دارن اینه نمی‌خوان آدم بده بشن متاسفانه 

میخواستم بدونم چیکار کنیم ما از فامیل که آبی گرم نمیشه حداقل شاید اینجا کسی کمک کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار داری بقیه برا خیانت بابات کاری کنن؟

برای خیانت نه خب ولی آخه چون با حرفاش مادرم رو اذیت میکنه هیشکی نمیخواد خودشو قاطی کنه بیاد جوابشو بده منظورم فامیلای نزدیکه وگرنه از کسایی که سالی یه بار هم نمیبینی انتظاری نداری که

خود شما بچه ها با پدرتون صحبت کنید و بگید از اینکارها چقدر شرمسار میشید و برای آیندتون بده، تاثیر حر ...

بخدا بهش میگیم من بیشتر 

همین الان که دارم تایپ میکنم پلکم میپره از عصبانیت من اصلا اینطوری نبودم 

برای خیانت نه خب ولی آخه چون با حرفاش مادرم رو اذیت میکنه هیشکی نمیخواد خودشو قاطی کنه بیاد جوابشو ب ...

لازم نیست برای خیانت بابات اونا بفهمن و جار بزنی همه جا

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس